ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.10.2016 | 02:07

Εθισμένος στο πορνό.

Είμαι 26 ετών δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αυτό που κάνω κάθε μέρα. Κρατάει πολλά χρόνια αυτή η κολώνια ,απο την εφηβία. Κάθομαι ώρες μόνος μου κλεισμένος στο δωματιο μου με τον υπολογιστή ,λέω α ωραία ας δώ τίποτα καλό. Και μπαίνω όλο και πιο βαθιά. Μπορεί να γίνει και 2 και 3 και 4 φορές μέσα στην ημέρα. Διάβασα μια έρευνα που έλεγε ότι οι άντρες της ηλικίας μου αυνανίζονται μια με δύο φορές την βδομάδα κατα μέσο όρο και μόνο to 10% περίπου κάθε μέρα και προβληματίστικα. Κάθε φορά που βλέπω πορνό αυνανίζομαι,πάνε μαζί. Δεν έχω κοπέλα. Είμαι αρκετά άσχημος για να έχω μια κοπέλα όπως την θέλω,και δεν προτίθεμαι να βγαίνω με μια κοπέλα που να μην μου αρέσει . Επομένως καταλήγω στα σάιτ αυτά για να καλύπτομαι ορμονικά. Μέσα απο τα χρόνια και την συνήθεια είμαι πλέον πώς να το πώ αποστειρωμένος απο τις γυναίκες. Πιστεύω πως αν ακόμα καταφέρω και βρώ την κοπέλα που θέλω και ας πούμε με θέλει και αυτή θεωρώ αδύνατο να την προσεγγίσω να ζήσω αληθινά.
5
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε μου μην απελπίζεσαι! Προσπάθησε να ξεκινήσεις την εξομολογήση σε κάποιον καλο Ορθόδοξο Πνευματικό Πατέρα και θα δεις οτι το θέμα σου θα τακτοποιειθεί και θα μπορέσεις να κάνεις και ένα σωστό Ορθόδοξο Γάμο με κάποια κοπέλα που θα σου αρέσει και θα αγαπάς! Αν θες να συζητήσουμε έτσι φιλικά και να σου προτείνω καποιον καλό Πνευματικό Πατέρα στηλε μου email εδω [email protected]Και να θυμάσαι φίλε μου πάντα: Για τον Θεό δεν υπάρχουν άσχημοι άνθρωποι!Σου στέλνω για δωράκι και τα βιντεάκια μου:https://www.youtube.com/channel/UCh-SyalvYgc5U1aGoeXAWRgΝάσαι καλά!!
Να μη διαβάζεις έρευνες για τη μαλακία, λένε μαλακίες.Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις την υπερκατανάλωση πορνογραφίας, όχι γιατί θα πάθεις τίποτα σωματικά, αλλά γιατί θα φτάσεις κάποια στιγμή να ερεθίζεσαι μόνο με μαύρους ερμαφρόδιτους νάνους.Κι ένα τελευταίο. Η πορνογραφία επιδρά στον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε σεξουαλικά το αντίθετο φύλο. Μην πέσεις στη λούμπα. Είναι πολύ πιθανό μία γυναίκα που δε σου γεμίζει το μάτι να βάζει κάτω δέκα πορνοστάρ.
Μακάρι να μπορούσα να ξε-ταυτιστώ για να ξαναταυτιστώ με το σχόλιό σου!Εξ, έχεις ζητήσει την βοήθεια κάποιου ειδικού; Αν μιλάμε για εθισμό (που έτσι φαίνεται όντως), τότε η μόνη λύση είναι να ψαχτείς σε άλλα επίπεδα, πέρα των εξομολογήσεων.
Scroll to top icon