ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.10.2016 | 23:25

Βρηκα επιτελους δουλειά,

και μη φανταστείτε δυο φορες την εβδομάδα μόνο..τελος πάντων το θέμα δεν είναι αυτό..εκεινος αντί να χαρει αντί να δείξει ότι χαίρεται με την χαρά μου μου μαυρίζει την ψυχη..δεν το κάνω για τα λεφτά ούτε 50 ευρω το μήνα δε θα παίρνω όχι ότι δε τα έχω ανάγκη αλλα βαρέθηκα αυτη την αδράνεια..ξερει ποσο ήθελα να βρω να ασχολούμαι με κατι και να μην με τρώει το σπίτι και το μόνο που κάνει είναι να γκρινιάζει να λέει να λέει.Ναι για τον σύντροφο μου μιλάω..τα βλέπει όλα αρνητικά.ειναι τρομερα ζηλιάρης σε ότι θέλω να κάνω ακούω συνεχώς ένα οχι.φτανω σε σημείο κάθε τρεις και λίγο να χωριζω γιατί δεν αντέχω άλλο αλλα κάθε φορα φέρνει τον κόσμο ανάποδα και άντε πάλι από την αρχή.παραδέχεται τα λάθη του και πάλι τα ίδια..είναι τρομερά νευρικός άνθρωπος..δε θέλω να χωρίσουμε δε θέλω να φτανω στο σημείο να σπάω ότι βρίσκεται δίπλα μου σε κάθε τσακωμό..δε ξέρω τι να κάνω..παραδεχομαι πως του μιλάω άσχημα πως τον πληγώνω με τα λόγια μου αλλα έτσι έχω μάθει να λέω την αλήθεια..απλα και ξεκάθαρα!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Εκείνος σε πνίγει με τη ζήλεια του, εσύ του τα χώνεις και τον πληγώνεις, χωρίζετε-τα ξαναβρίσκετε, τι καλό έχετε και είστε μαζί;Σε σχέση με το κύριο θέμα σου (της εργασίας εννοώ) απορώ τι κακό βρήκε σε αυτό και έγινε σκηνικό.
Το έχω ακούσει πολλές φορές, Διογένη. Όταν κάποιος ζηλεύει τόσο πολύ, δεν θέλει να βγαίνεις ούτε από το σπίτι. Άσε που θέλει να εξαρτάσαι οικονομικά για να έχει το πάνω χέρι.Εξ, τι πάει να πει ότι δεν θέλεις να χωρίσεις; Δηλαδή εσένα σε ικανοποιεί αυτή η κατάσταση; Να έχεις ένα μόνιμο άγχος ή να είσαι μέσα στα νεύρα; Δεν σε καταλαβαίνω.
Scroll to top icon