ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.10.2016 | 21:37

οργασμος

Απο τοτε που αρχισα να κανω σεξ(πριν 6 μηνες περιπου) εχω τελειωσει μονο 1 φορα! Στην αρχη πιστευα οτι φταιει το οτι δεν ειμαι εμπειρη 'η φταιει ο συντροφος, αλλα με τον καιρο εχω αρχισει να πιστευω οτι εχω καποιο προβλημα. Βεβαια δεν ευχαριστιεμαι τερμα το σεξ γιατι ακομα νιωθω κατι πονους, αλλα οσο και να προσπαθω δεν τελειωνω και επειδη νιωθω ασχημα για τον αλλο προσποιουμαι! Νομιζω οτι πρεπει να ειμαι πολυ συγκεντρωμενη για να φτασω σε οργασμο αλλα δεν βοηθαει και πολυ ο αλλος. Ενω οταν προσπαθω μονη μου παντα τελειωνω. Δεν ξερω τι να κανω
3
 
 
 
 
σχόλια
Μιας και ανέφερες πόνους, εγώ, καλού κακού, αν ήμουν στη θέση σου, θα το ανέφερα και στο/στη γυναικολόγο μου για να αποκλείσω σωματικά αίτια (ο πόνος κατά τη διάρκεια και μετά από το σεξ είναι από τα πιο κοινά συμπτώματα της ενδομητρίωσης).
Μην προσποιείσαι, σκέψου τι σε ερεθίζει περισσότερο και ζήτα το από το αγόρι σου. Δεν είναι κακό κάτι τέτοιο, γενικότερα οι γυναίκες έχετε μία συστολή να ζητήσετε αυτό που θέλετε σεξουαλικά από έναν άντρα, δεν τον προσβάλετε ούτε τον φέρνετε σε δύσκολη θέση.
Σύνηθες. Εμείς ξέρουμε το σώμα μας, καλύτερα από τους άλλους προφανώς. Κάνε αναγωγή στο μυαλό σου, για το τι σκέφτεσαι όταν το κάνεις μόνη και επί της πράξης με το σύντροφο σου, δείξε που σου αρέσει πολύ να σε αγγίζει ή πες το και ξεκάθαρα. Μη πεις οτι προσποιείσαι προφανώς..Πες οτι θα το ήθελες κάπως αλλιώς γτ το δοκίμασες μόνη και σου άρεσε περισσότερο ''έτσι''.Δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Είναι θέμα άφεσης και τεχνικής από μέρους του ή σου.
Scroll to top icon