ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.10.2016 | 17:22

Αγνωμονες

υπαρχουν δυο ειδών αγνώμονες ..οι καθώς πρεπει που δηλώνουν απο την αρχη στην αναζήτησή τους οτι θέλουν ανθρωπο απο ενα ύψος και πανω και όμορφο η όμορφη ...και οι σκέτοι οι οποίοι σου λένε τα παραπανω αφου σου μιλήσουν κάποιες μέρες και μάλιστα βρίσκουν οτι οι χαρακτήρες σας συμφωνούν και τα λέτε ομορφα.....και οι δυο ψάχνουν τον ανθρωπο τους και απορούν γιατι δεν τον βρίσκουν...ωρε, που παμε ωρε ?
2
 
 
 
 
σχόλια
Ειναι θέμα δικό του να ειναι και αγνώμονας. Ο άνθρωπος αποτελείται απο χίλια και πλέον κομματια, εμφανή και μη. Να βάζεις standard σε ενα απο αυτα και μάλιστα το πιο μάταιο ειναι αγνωμοσύνη.
Δε νομίζω ότι αυτό που περιγράφεις λέγεται αγνωμοσύνη. Κατά τα λοιπά, το να έχει καθένας κάποια standards για το τι αναζητά, είναι θέμα δικό του και δεν μπορώ να κρίνω κάποιον εξ αυτού του λόγου. Όσον αφορά στο να σου δίνει κανένας φρούδες ελπίδες, δε διαφωνώ ότι δεν είναι ό,τι το καλύτερο.
Scroll to top icon