ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.10.2016 | 20:41

Καινούρια αρχή με μεγάλη προσπάθεια.

Καλησπέρα,κάθε φορά που παίρνω την απόφαση να γράψω το έχω τεράστια ανάγκη και ειδικά τώρα που θα ζητήσω και τη βοήθειά σας.Είμαι 23 ετών, πάρα πολύ κλειστό άτομο, που ενώ έχω πράγματα να δώσω, πάντα διστάζω λόγω ανασφαλειών και φυσικά φαίνομαι σνομπ χωρίς να ισχύει κάτι τέτοιο.Και εμφανισιακά ενώ έχω βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με παλαιότερα, έχω πολλές ανασφάλειες και έλλειψη αυτοπεποίθησης.Σχέση δεν έκανα ποτέ μου, γιατί μέχρι τα 18-20 δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα το θέμα και δεν έτυχε, ε και μετά που έτυχαν δυο τρεις περιπτώσεις δεν έκατσε η φάση γιατί ο ένας φρίκαρε με το γεγονός ότι απέναντι του είχε μια παρθένα ετών 21, τόσο ήμουν τότε, ο άλλος ήθελε πολλά, πολύ γρήγορα και ούτω καθεξης..Προσπαθώ αρκετά να βελτιωθώ και να ανοιχτώ και σε προσωπικό και σε φιλικό επίπεδο.Πηγαίνω σε ψυχολόγο που με έχει βοηθήσει αρκετά.Τώρα μετά από κάποια περιστατικά με φίλους, συνειδητοποίησα ότι είμαι στάσιμη με τα ίδια άτομα και δεν θέλω να ξεβολευτώ.Όμως τώρα χτύπησε ένα πάρα πολύ δυνατό καμπανάκι.Θέλω λοιπόν να γνωρίσω νέα άτομα πάνω κάτω στην δικιά μου ιδιοσυγκρασία.Σκέφτηκα το γυμναστήριο για αρχή που είναι σχετικά χαλαρό και με ελεύθερο ωράριο.Γιατί να ξεκινήσω χορό για παράδειγμα, με συγκεκριμένο ωράριο και με άτομα που έχουν ήδη γνωριστεί μου φαίνεται ακατόρθωτο.Σίγουρα όλα θέλουν προσπάθεια και αγώνα.Με το να κάθεται κανείς και να περιμένει δεν γίνεται τίποτα.Αλλά εγώ τα χάνω και κλείνομαι ακόμα περισσότερο στον εαυτό μου όταν είναι να κάνω κάτι που πρέπει, ή να κάνω κάτι πολύ γρήγορα και αναγκαστικά.Λέω λοιπόν να ξεκινήσω σιγά σιγά μπας και αλλάξει κάτι.Κλείνοντας, βλέπω τα κοινωνικά άτομα και σκέφτομαι, είμαι η μόνη που σκέφτεται τόσο λάθος και έχει τόσα κολλήματα;Προσπαθώ όμως να έχω αισιόδοξη σκέψη, ελπίζοντας ότι κάτι θα αλλάξει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)
1
 
 
 
 
σχόλια
Όλα καλά θα πάνε. Είσαι σε καλό δρόμο. Συνέχισε έτσι και όλα θα πάνε άψογα... Ήμουν στη θέση σου, και έκανα σχεδόν ότι σκέφτεσαι να κανεις και εσύ και τώρα είμαι πολύ καλά. :)
Scroll to top icon