ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2016 | 12:39

Όλα γίνονται για κάποιο λόγο

Όλα. .άρα και τα λάθη που κάνουμε για κάποιο λόγο γίνανε.. προφανώς για να μας μάθουν κάτι. .. Εγω λοιπόν γιατί νιώθω τόσο καιρό ενοχες για ένα λάθος π έκανα? ?Μπορεί να Μ άλλαζε τη ζωή αλλά το έκανα τώρα τελείωσε γιατί να νιώθω ακόμα ενοχες,??Πείτε μ ρέ παιδιά είναι φυσιολογικό να νιώθω ότι φταιω μόνο εγώ για μια σχέση π.έληξε ??
2
 
 
 
 
σχόλια
Το "όλα γίνονται για κάποιο λόγο" είναι αμπελοφιλοσοφία που λέγεται εν είδει παρηγοριάς στον άρρωστο μέχρι να βγεί η ψυχή του για να δώσει λίγο κουράγιο σε έναν κόσμο όπου παιδάκια στην Αφρική πεθαίνουν από πείνα και γενοκτονίες χωρίς ιδιαίτερη αιτία παρά το ότι γεννήθηκαν σε λάθος μέρος την λάθος στιγμή ή όπου νέοι άνθρωποι σαν τα κρύα τα νερά παθαίνουν λευχαιμίες ή σκοτώνονται στην άσφαλτο από ασυνείδητους οδηγούς. Είναι μια ανακουφιστική ψευδαίσθηση ελέγχου στο χάος. Τίποτα παραπάνω. Πέραν τούτου όταν αποβάλλεις αυτές τις σάχλες που ανακυκλώνονται άκοπα θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι απόλυτα λογικό να αναρωτιέσαι τι διαφορετικό θα μπορούσες να πράξεις για οποιαδήποτε απόφαση έχεις πάρει. Άνθρωπος είσαι. Το θέμα είναι ότι έγιναν. Από δώ και πέρα έχει σημασία να δεις πώς μπορείς να το χειριστείς. Κι αυτό δική σου απόφαση είναι.
Scroll to top icon