ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.11.2016 | 02:15

Το αγορι μου δεν τελειωνει στο σεξ.

Ειμαστε 26 ετων και ειμαστε μαζι 5 χρονια. Ειχαμε χωρισει για σχεδον ενα χρονο και απο τοτε που τα ξαναβρηκαμε (2 χρονια τωρα) ναι μεν εχει τρομερη στυση και συνεχεια ορεξη αλλα δεν τελειωνει στην πραξη. Μονο μονος του. Δε βλεπει τσοντες πια (πριν χωρισουμε το εκανε συνεχεια). Και με τις αλλες που πηγε οσο ημασταν χωρια ειχε το ιδιο θεμα. Εχω κανει υπομονη δυο χρονια αλλα πλεον το σεξ μου μοιαζει αγγαρεια γιατι.ξερω οτι δε θα τελειωσει, εχω καταστεναχωρηθει και νομιζω οτι φταιω εγω που παχυνα λογω διαβασματος. Εκεινος ομως δε δειχνει να ενοχλειται, με εχει θεα και με λατρευει και ερεθιζεται. Τι να κανω; πώς να τον βοηθησω; Δε θελω να τον χωρισω. Εκεινος λεει οτι το παθαινει λογω αγχους να ειναι επαρκης αλλα δεν καταλαβαινω το γιατι αφου δεν αλλαξε τιποτα προς το χειροτερο απο τοτε που τα ξαναβρηκαμε, το αντιθετο μαλιστα. Μηπως νιωθει αβολα επειδη εγω εχω 2 μεταπτυχιακα κι αυτος απολυτηριο λυκειου; ποτε δεν ειδα τον εαυτο μου ως ανωτερη του αλλα μου το εχει πεταξει δυο φορες οτι νιωθει κομπλεξ...
16
 
 
 
 
σχόλια
λες "Δεν θέλω να τον χωρίσω"; Να τον χωρίσεις εσύ δηλαδή, επειδή αυτός δεν τελειώνει; Αν δεν τελείωνες εσύ ίσως ήταν θέμα, αλλά το άλλο είναι για τα σίδερα νομίζω
Αν τύπος μου είχε εξομολογηθεί πως νιώθει ανασφάλεια με την "μόρφωση" , σημαίνει πως είναι τόσο. κολλημένος στα στερεότυπα που δεν θα με ένοιαζε αν θα τελειώσει. Καλυτερα να αυνανίζεται κ να κρατήσει τα κόμπλεξ του εκτός σχέσης.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πειράζει τόσο πολύ να τελειώνει κάποιος με διαφορετικό τρόπο από αυτόν της διείσδυσης; Το σεξ πρέπει να είναι μια διαδικασία χωρίς ταμπού προκειμένου να υπάρχει μέγιστη ικανοποίηση. Και επίσης λες ότι δεν βλέπει τσόντες πια σαν επιχείρημα. Δηλαδη αν έβλεπε τι θα πείραζε; Εφόσον είστε αρκετά χρόνια μαζί μιλήστε, πειραματιστείτε. Μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει. Και άφησε τις ταμπέλες κατά μέρους. Η ευχαρίστηση στο σεξ δεν κρίνεται μόνο από την εκσπερμάτιση.
Ο προβληματισμός σχετικά με την παντοδυναμία της διείσδυσης είναι ορθότατος. Είναι ένα πατριαρχικό ταμπού που βάζει το πέος και τον κόλπο σε συγκεκριμένο συνδυασμό (γιατί ευνοεί και την αναπαραγωγή) ενώ όπως ανέλυσε ο Δυαναμίτες από πάνω σημασία έχει το μοίρασμα της ηδονής και το δόσιμο του ενός στον άλλον με όποιον συνδυασμό κι αν επιτυγχάνεται αυτό. Για τις τσόντες μαζί σου ως ένα σημείο αλλά τείνω να διακρίνω (διαβάζοντας κι ακούγοντας) ένα συνηθισμένο πρόβλημα στους νεαρούς άντρες οι οποίοι (και μόνο οι οποίοι) εθίζονται στις καθημερινές τσόντες: το αληθινό από ένα σημείο και μετά παύει να τους κάνει αίσθηση με αποτέλεσμα να μπορούν να αντλήσουν φαντασιωτική ενέργεια για ικανό οργασμό μόνο από την τσόντα. Αυτό σε μια σεξουαλική σχέση αποτελεί πρόβλημα όμως.
Συμφωνώ ότι ο εθισμός στην πορνογραφία μπορεί να δημιουργήσει ουτοπικές προσδοκίες και είναι κάτι που δεν συμβαίνει μόνο στους νεαρούς άντρες. Εγώ το πρότεινα σαν μέσο προκειμένου να προωθήσουν και τις δικές τους φαντασιώσεις. Πάντως αν διαβάσεις προσεκτικά την εξομολόγηση δεν λέει πουθενά ότι αυτός θέλει να αποφεύγει το σεξ μαζί της. Ίσα ίσα η εξομολογούμενη αναφέρει χαρακτηριστικά ότι την έχει σαν θεά και τον ερεθίζει πολύ. Οποτε από που προκύπτει η αίσθηση της ότι το σεξ έχει καταντήσει αγγαρεία; Αν την ικανοποιεί και δείχνει να ικανοποιείται και ο ίδιος δεν θα έπρεπε να αποτελεί πρόβλημα αυτή καθεαυτή η εκσπερμάτιση.
2 χρόνια μετά δεν εξακολουθεί να είναι θέμα άγχους, εκτός και αν έχει μόνιμα άγχος. Είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση, πρέπει να απευθυνθεί στον κατάλληλο γιατρό. Αλλά κομματάκι χλωμό μου φαίνεται να έχεις 2 μεταπτυχιακά στα 26 σου, εκτός και αν τώρα αρχίζεις το 2ο.
Επειδή δεν έχεις ως τώρα 2eyes συναντήσει άντρα που μπορεί να το ελέγξει δεν σημαίνει ότι δεν υφίσταται. Και αν το googlάρεις μόνο θα βρεις πολλές πληροφορίες.Όσο για το άλλο σχόλιο παραπάνω δεν σκόλευα να απαντήσω, πάντως δεν υπήρχε πρόθεση :)
Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να βοηθήσουμε πρακτικά. Πρώτον η εκσπερμάτιση δεν εξισώνεται με τον οργασμό. Είναι δύο διαφορετικές λειτουργίες που συνήθως συμβαίνουν ταυτόχρονα αλλά δεν είναι υποχρεωτικό. Μπορεί δηλαδή να έχει οργασμό χωρίς εκσπερμάτιση (dry orgasm) όπως μπορεί να έχει και εκσπερμάτιση χωρίς αίσθηση οργασμού (καλά άστο αυτό για τώρα για να μην σας μαγαρίσω). Δεύτερον αφού έχει στύση και ερεθίζεται και περνάει καλά σημαίνει ότι ΕΣΥ τον φτιάχνεις και δεν υπάρχει ούτε πρόβλημα με κιλά ούτε με κόμπλεξ μόρφωσης. Ξέχνα τα αυτά είναι γυναικείες σκέψεις. Τρίτον δεν μας προσδιορίζεις αν και πριν χωρίσετε δεν μπορούσε να εκσπερματίσει στην διάρκεια της πράξης. Ούτε και πώς (κολπικά ή με στοματικό ή με αυνανισμό από σένα κλπ). Επίσης δεν μας λες αν φοράει προφυλακτικό ή φορούσε στο παρελθόν κλπ. Το προφυλακτικό πάντοτε επιβραδύνει και αναστέλλει την ευαισθησία (γι'αυτό και προτείνεται σε περιπτώσεις πρώιμης εκσπερμάτισης). Τέλος πάντων αυτό είναι ένα σημείο που η πληροφορία θα βοηθούσε να δούμε αν άλλαξε κάτι. Αλλά αφού δεν την έχουμε ας πορευθούμε άνευ. Θα πρότεινα για αρχή να τον καθοδηγήσεις να αυνανιστεί μπροστά σου αφού κάνετε μαζί αυτά που είναι να κάνετε και να τον παρακολουθήσεις πολύ προσεκτικά να δεις κινήσεις και τεχνικές. Σε δεύτερο στάδιο θα προσπαθήσεις εσύ με τα χέρια (ή και στόμα) να μιμηθείς τις τεχνικές που είδες. Επίσης (πολύ σημαντικό) θα τον ενθαρρύνεις και θα τον καθησυχάσεις να φαντασιώνεται οτιδήποτε θέλει εκείνη την στιγμή ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. Δεν είναι η στιγμή να τον λογοκρίνει κανείς. Αν καταφέρεις και τον "τελειώσεις" (ακόμα και χωρίς εκσπερμάτιση αρκεί να νιώσει οργασμό) τότε προχωράς στο τρίτο στάδιο. Όπου τον κατευθύνεις να εκσπερματίσει πάνω σου. Το περιγράφεις ως φαντασίωση και το ζητάς ως επιθυμία που θα σας ανάψει και τους δύο. Ας το παίζει ο ίδιος ή ας βοηθάς κι εσύ. Ουσιαστικά έτσι συμμετέχεις με το κορμί σου οπότε ένας σύνδεσμος δημιουργείται. Και σιγά σιγά άμα πάρει τον αέρα μπορεί να καταφέρετε να το πετυχαίνει και με την διείσδυση. (Όχι ότι είναι κι αυτοσκοπός βέβαια.)
Της κοντής ... της φταίνε οι τρίχες.Σοβαρά τώρα; Μετά από τόσα χρόνια έχει άγχος και μάλιστα το αποδίδεις σε κόμπλεξ μόρφωσης; Δύο χρόνια ζεις αυτή την κατάσταση, απορώ δηλαδή. Αν νομίζεις οτι θα φτιάξει μια μέρα από μόνη της, είσαι γελασμένη.
Πολλοί άντρες το παθαίνουν λόγω άγχους όπως και γυναίκες. Αν αυτός δεν έχει πρόβλημα με αυτό δεν θα έπρεπε να αγχώνεσαι τόσο, εσύ είσαι που έχεις δώσει τόση σημασία στο θέμα. Πέρα από το να συζητήσετε δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπέρα
δεν φανταζόμουν ότι 2 μεταπτυχιακά και 3-4 κιλά μπορούν να χαλάσουν τοσο πολύ το σεξ ...κάτι άλλο φταίειπάντως γνωρίζω ότι ο συνδυασμός: Μετσόβιο με φαναρτζίδικο κάνουν τρελό σεξ !!!
Scroll to top icon