ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.11.2016 | 23:53

Ξέρετε;

Ξέρετε γιατί αγαπάω το αγόρι μου; Γιατι είναι αυθεντικός, γιατί αυτά που λεει τα τηρεί, γιατί μου εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια, γιατί με σέβεται και ειναι τρυφερός, γιατί είναι ετσι οπως πρέπει να είναι ένας άντρας... Αχχχχχ!
7
 
 
 
 
σχόλια
Anonymity η τόση καχυποψία και αυτή η στάση θα σε κάνει μονίμως δυστυχισμένη και είναι κρίμα. Το αν κάποια στιγμή κάποιος σε πρόδωσε, δεν σημαίνει ότι αυτό θα επαναλαμβανεται εις άπειρον. Υπάρχουν και άντρες με αξίες και μεταξύ μας, όταν κάποιος άντρας αγαπήσει αληθινά και σαν προσωπικότητα είναι εμπιστος δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει βλακεία στη κοπέλα του, όχι απο ηθικής απόψεως αλλά απο τη πλευρά του συναισθήματος, εν ολίγοις δεν θα μπορεί να χει μάτια για άλλη. Τώρα απο κει και πέρα ευθυνομαστε και εμείς διότι πρέπει να φιλτραρουμε τις επιλογές μας... Δεν υπάρχει μαλακομαγνητης, ο, τι εκπέμπουμε προσελκυουμε.
Scroll to top icon