ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2016 | 13:12

θελω την γνωμη σας

Χωρισα την κοπελα μου για τρεις μηνες διοτι εκανε κατι που με ενοχλησε. Συγκεκριμενα η κοπελα μου ελειπε τοτε σε επαγγελματικο ταξιδι για μια εβδομαδα και οταν γυρισε ειδε στο φβ οτι μιλουσα με μια συναδελφο μου και της ζητουσα βοηθεια για ενα περιστατικο. Η κοπελα μου εξοργιστηκε γιατι ηθελε μια αριστη επικοινωνια και πιστεψε οτι την βρηκα αλλου και εφυγε απο το σπιτι μου. Εγω την χωρισα γιατι δεν αντεχα να ζηλευει που μιλαω με φιλες μου και της ειπα οτι εκει γουσταρα να το πω εκει το ειπα. Για 2μιση μηνες με παρακαλουσε να τα ξαναβρουμε και εκλαιγε αλλα εγω δεν σηκωνα το τηλ και την εβριζα. Στον τριτο μηνα αποφασιζω να τα ξαναβρουμε και μαθαινω οτι εκανε ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΝ. ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ? ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΑΛΛΟΝ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
4
 
 
 
 
σχόλια
Και οι δυο είστε ό,τι φανεί στο λωλοστεφανή. Αναφέρεις ότι την έβρισες άσχημα όταν εκείνη επιθυμούσε επανασύνδεση μαζί σου και εσύ απλά κλωτσούσες και ίσως απολάμβανες που η άλλη είχε πέσει στα πατώματα για σένα. Μόλις βρήκε κάποιον άλλο θίχτηκε ο εγωϊσμός σου και τίποτα παραπάνω. Τώρα εκείνη δίχως αξιοπρέπεια σε θέλει πίσω ενώ την έφτυσες. Οπότε καλά έγραψα αρχικά (ό,τι φανεί στο λωλοστεφανή).
Τι άλλο να κάνετε; Όλα αυτά δε φτάνουν; Το λέει και η Αρλέτα, όλως επιεικώς: "δε θέλω να σε ξαναδώ, μανάρι μου τα κάναμε σαλά-α-α-τα...", κάτι τέτοιο καταφέρατε κι εσείς.Και για να μιλήσουμε σοβαρά. Κατά τη γνώμη μου, αν μετά από όλα αυτά δεν έχετε ακόμη αντιληφθεί το τέλος -δικαίωμά σας- για να συμβεί το οτιδήποτε, χρειάζεται χρόνος. Κι από τους δυο σας. Να ηρεμήσετε, να δείτε καθαρά αν θέλετε να είστε μαζί σε βάση αμοιβαίου σεβασμού κι εκτίμησης και αναλόγως να πράξετε. Εν βρασμώ, θα καταφέρετε απλώς να επανέλθετε εδώ που είστε τώρα. Στο αδιέξοδο.
Φιλε 2 μηνες σε περιμενε, τι ηθελες να κανει? Να περιμενει μια ζωη το ποτε θα αποφασισεις να την δεχτεις πισω? Προφανως προχωρησε στην ζωη της η κοπελα... Και καλα εκανε! Κανε και εσυ το ιδιο!
Scroll to top icon