ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2016 | 16:00

Κάτι συμβαίνει με εμένα....

Έχω αφήσει στο περιθώριο πολύ την προσωπική μου ζωή. Σαν να μην με ενδιαφέρει η απουσία συντρόφου ή η απουσία σεξ, και οχι δεν είμαι ασέξουαλ. Υπάρχουν φορές που κάνω σαν τρελή να βρω κάποιον άνθρωπο και εγω που να υπάρχουν συναισθήματα αλλά δυστυχώς! ίσως να μην το έχω κυνηγήσει και εγω πολύ.Έβγαινα έξω και έψαχνα για να γνωρίσω κάποιον, στις δουλειές που πήγαινα είχα ανοιχτά τα μάτια για υποψηφίους αλλά τίποτα, απο ένα σημείο και μετά απογοητεύτηκα.. Τώρα έχω βάλει έναν στόχο που θα καλυτερέψει την ζωή και το μέλλον μου με αποτέλεσμα να περνάω πολλές ώρες της ημέρες σε ένα δωμάτιο, αλλά και πάλι παλιότερα που ήμουν καθημερινά έξω δεν έβρισκα κάτι που να μου κινήσει το ενδιαφέρον.Είναι φορές που σκέφτομαι οτι αν υπήρχε ο έρωτας έτσι ακριβώς όπως τον θέλω, τότε τα παράταγα όλα και στόχους και σχέδια.Δεν ξέρω ρε γαμώτο... Μήπως έχω κάτι και δεν μπορώ να βρω κάποιον; Μήπως είμαι άτυχη; Το μόνο που μου δίνει κάποια ελπίδα και δύναμη είναι οτι αν πετύχω τον στόχο μου ίσως και να βρω αυτό που ψάχνω, οτι δηλαδή η ζωή με έχει φέρει μέχρι εδω σε αυτήν την κατάσταση και απλά αυτό είναι το μεταβατικό βήμα για να έρθουν αυτά που θέλω....Και όχι, δεν έρχονται ποτέ απο εκεί που δεν τα περιμένεις!
1
 
 
 
 
σχόλια
Θα σταθώ στην τελευταία φράση σου. Θεωρώ πως έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις, απλά όταν βαδίζεις τελείως στα τυφλά (όπως αυτό που περιγράφεις) έχεις στατιστικά μικρότερες πιθανότητες. Λ.χ. εάν εσύ έχεις τρεις αδερφούς που έχουν από 5 φίλους ελεύθερους και τους γνωρίσεις όλους (όχι στυλ προξενιού, εννοώ μία νορμάλ κοινωνική γνωριμία), έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες από το να προσπαθείς να βγαίνεις έξω και να κοιτάζεις δεξιά αριστερά στο δρόμο.
Scroll to top icon