ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.11.2016 | 13:36

Τι κάνεις

όταν είσαι παντρεμένος με μια γυναίκα κλεισμένη μες στα βιβλία κι αντί να σου δίνει εκείνη χαμόγελα περισσότερα παίρνεις από άλλες γυναίκες πχ στη δουλειά;; Δεν γίνεται να χωρίσω...
5
 
 
 
 
σχόλια
Πάντα γίνεται να χωρίσεις από έναν ανούσιο άνθρωπο, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσεις μέχρι και την οικογένεια σου.Καλύτερα να βρεις την ευτυχία για μια ώρα παρά να πετάξεις όλη του τη ζωή στα σκουπίδια και να επιβιώνεις φοβισμένος για πάντα.Πέτα τη και κάνε το βήμα σου, μην είσαι αδύναμος.
Δεν έχει τεθεί ορθώς η ερώτηση...Δε θα έπρεπε να τίθεται το θέμα των γυναικών στη δουλειά.Είσαι παντρεμένος. Το λύνεις με τη γυναίκα σου, ό,τι κι αν είναι.Αλίμονο αν παντρευόμαστε και έχουμε να φοβηθούμε τα χαμόγελα στη δουλειά! Ψάχνεσαι, μου φαίνεται. Σήμερα σού φταίει αυτό, αύριο θα είναι κάτι άλλο.
Καταρχας γιατι δεν γινεται να χωρισεις; Δεν μας λες... Μηπως επειδη δε θες να χασεις το σιγουρακι και την βολεψη σου στο γαμο; Επειτα την γυναικα που παντρευτηκες δεν την ηξερες; Δεν ηξερες τις συνηθειες της και τι της αρεσει; Δεν νομιζω να χωθηκε ξαφνικα στα βιβλια,προφανως κι ηταν παντα ετσι. Αρα που καταληγουμε; Οτι μαλλον βαρεθηκες και θες αλλα πραγματα και σου φταινε τωρα αυτα που καποτε δε σου εφταιγαν. Η επιλογη ειναι δικη σου. Δεν εχεις δικαιωμα να αλλαξεις καποιον και να του πεις τι του αρεσει να κανει και τι οχι. Αμα εσυ δεν εισαι ικανοποιημενος ή φευγεις απο την σχεση ή κανεις τουμπεκι. Οι γκρινιες ειναι περριτες.
Scroll to top icon