ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.11.2016 | 20:13

Σε μισώ

Για τις σκηνές ζήλιας όταν εσύ έπαιζες με άλλες. Σε μισώ για τις ενοχές που με γέμιζες κάνοντας ό,τι με κατηγορούσες. Σε μισώ που ούτε καν τα κότσια δεν είχες να είσαι ειλικρινής. Σε μισώ που το παίζεις ανώτερος ενώ οι πράξεις σου είναι ποταπές.Σε μισώ που έπαιξες μ΄ αυτά που ένιωσα. Σε μισώ που μου λες ότι δεν σε υπερσπίστηκα ποτέ ενώ όποτε μπορούσες με ρεζίλευες. Σε μισώ που ήσουν πάντα μικροπρεπής.Σε μισώ που πάντα δικαιολογούσες τον εαυτό σου και πάντα κατηγορούσες τους άλλους.Σε μισώ που είσαι θρασύς. Σε μισώ που ποτέ δεν με έβαλες προτεραιότητα και ζήταγες να σου αποδείξω την αγάπη μου. Σε μισώ που δεν σκεφτόσουν ποτέ πόσο με πλήγωνες.Σε μισώ που με κατηγορούσες ότι ήμουν ψεύτικη. Σε μισώ. Σε μισώ. Σε μισώ.Δεν έπρεπε να μου φερθείς έτσι, μόνο σου έδινα. Μην τολμήσεις ποτέ να μου πεις ότι πληγώνεσαι, ότι έχεις συναισθήματα για μένα ή γενικά. Αν δεν σας κάνει κάποιος ρε παιδιά, αντί να παίζεται μαζί του απλά αφήστε τον ήσυχο. Ο άλλος μπορεί να είναι βούρλο αλλά κοιτάξτε τι είστε εσείς. Το βούρλο μόνο στον εαυτό του κάνει κακό. Πάντως, όσο κι αν σε μισώ δεν θα σου ευχηθώ να πάθεις ότι έκανες σε μένα. Θέλω απλά να πάψω να σε μισώ και να μην μπορέσεις να μην μου κάνεις κακό και να μπορέσω μια μέρα να ξεπεράσω όλη την κοροϊδία, τα ψέματα και αυτό το λίγο. Όλο σε δικαιολογούσα, νόμιζα πως είσαι μπερδεμένος, νόμιζα ότι ήσουν υπέροχος και ότι ταιριάζαμε. Φαντάζομαι κι άλλες αυτό πίστευαν, ότι κάπου στο βάθος είσαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος. Σου φέρθηκα πολύ καλά και μέχρι στιγμή με αδίκησες πολύ. Ας έφευγες αν δεν σου έκανα, αν δεν ένιωθες κάτι... Θέλω απλά να φύγεις από το μυαλό μου γιατί έτσι κι αλλιώς στην ζωή σου δεν θέλησες να με βάλεις ποτέ, απλά ήθελες επιβεβαίωση . Σε μισώ γιατί κι εγώ να περάσουμε καλά ήθελα, κι αν δεν ήθελες μαζί μου δεκτό. Θα ζούσα, αλλά όχι... έπρεπε να με πονέσεις, να με πληγώσεις, να με κάνεις χάλια γιατί απλά μπορούσες. Δέχομαι ότι φταίω γι αυτά που έζησα, αλλά αυτό δεν αλλάζει αυτό που είσαι. https://youtu.be/3f2Abci25Hc (παρακαλώ να περαστεί η εξομολόγηση)
4
 
 
 
 
σχόλια
Κοπέλα μου, συνηθίζω να λέω ότι το θύμα ενίοτε ευθύνεται πιο πολύ από το θύτη. Με άλλα λόγια, όταν κάποιος υποφέρει, συνήθως δίνει ο ίδιος το δικαίωμα σε συμπεριφορές όπως αυτές τις οποίες περιγράφεις. Να θυμάσαι πάντως πως όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Καλή δύναμη.
επειδη περασα απο αυτο που νιωθεις τωρα νομιζω οτι το πιο δυσκολο στην πορεια θα ειναι να συγχωρεσεις τον δικο σου εαυτο για το ποσο προσπαθησες να τον δικαιολογησεις,να εισαι εκει και γενικα να προσπαθεις για εκεινον..τουλαχιστον αυτο συμβαινει σε μενα...αλλα ναι νιωθω το συναισθημα που λες σε μεγαλο βαθμο για αυτο και το μονο που μπορω να πω, οσο κλισε και αν ειναι, η ζωη θα φερει απο μονη της αυτο που αξιζει στον καθε μας αργα ή γρηγορα..(το ποιος ειναι το βουρλο ή οχι στη περιπτωση σας δε το ξερω..και κατι μου λεει οτι δεν εισα εσυ..)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon