ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.11.2016 | 20:26

Και πως το λες αυτό; 2

Χθες το βράδυ έκανα την αντίστοιχη εξομολόγηση, και ευχαριστώ πολύ όσους μου απάντησαν με θετικά σχόλια και οχι βρίζοντας με ή μιλώντας μου απαξιωτικά για αυτό το θέμα.Θέλω να κάνω κάποιες διευκρυνήσεις που δεν έγιναν χθες.Καταρχήν είμαι 30 και όπως και να το κάνουμε δεν είναι και τόσο φυσιολογικό να είχα μόνο μια σχέση της μιας βραδιάς και άλλη μια σχέση των 3 μηνών . Δεν συμβιβαζόμουν με πράγματα που δεν ήθελα και δεν κατάλαβα πως πέρασαν τα χρόνια και έφτασα 30 έχοντας μόνο αυτές τις ερωτικές εμπειρίες στο παρελθόν μου.Όχι δεν θα κάνει κάποιος γκάλοπ με το παρελθόν μου, αλλά όταν γνωρίζεις κάποιον νέο άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και βλέπεις οτι το πράγμα πάει προς το να γίνει κάτι ανάμεσά σας, είναι το σημείο που ρωτάς το τι θέλει ο άλλος απο την ζωή του, την μεγαλύτερη σχέση του και πάει λέγοντας. Γιατί, κακά τα ψέμματα το πόσες σχέσεις είχες και το πόσο διήρκησαν, νομίζω οτι δείχνουν πολλά για την προσωπικότητά σου και τον χαρακτήρα σου.Ο δεύτερος που ήταν και η ''μακροχρόνια'' σχέση μου, του μίλησα ξεκάθαρα για αυτό το θέμα και δεν είχε κανένα πρόβλημα αντιθέτως μου έλεγε οτι θα μου τα μάθει όλα αυτός, άσχετα αν τα περίμενε όλα απο εμένα!Αν μου πει εμένα κάποιος άνδρας οτι δεν είχε σχέση, τότε θα σκεφτώ οτι ή ζει μόνο με αρπαχτές ή παίζει να είναι και παρθένος, και μιλάω για ηλικίες 30 όσο είμαι και εγω και οχι για 20 που ίσως να μην είναι τόσο τρομερό.Και άντε, να πω οτι το παρελθόν είναι παρελθόν και να κοιτάξουμε την στιγμή και έτσι να μην μάθει ποτέ κάτι αυτός για μένα αλλά ούτε και εγω για αυτόν, αλλά αυτή είναι η λύση;;;Και κάτι τελευταίο:δεν υπάρχει κάποιον άνδρας τώρα στην ζωή μου και να με ρωτάει για το παρελθόν, αλλά μόνο και μόνο για το ενδεχόμενο αυτής της ερώτησης, την αμηχανία μου, την απειρία, προτιμώ να είμαι μόνη μου, και έτσι δεν θα δίνεις αναφορά απο το παρελθόν σου σε κανέναν, που μπορεί να σε κοιτάξει με μισό μάτι ή να γελάσει μπροστά σου(έχει συμβεί στα 23 μου , τότε που ήμουν ακόμα παρθένα)... Και ας λέω συνεχώς οτι ακόμα και ο ποιος έμπειρος άνθρωπος του κόσμου, δεν σημαίνει οτι θα λειτουργήσει ερωτικά με όλους τους ανθρώπους που θα κάνει σεξ, και πως δεν είναι θέμα εμπειρίας ή απειρίας αλλά θέμα χημείας, το τι σου βγάζει ο άλλος να θέλεις να κάνεις για αυτόν στο κρεβάτι(σοβαρά, ισχύει αυτό;)
2
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις κάποιες αναστολές που φρενάρουν τη συναισθηματική σου ζωή επειδή όπως ομολογείς δεν έχεις εμπειρίες. Ποιος σου είπε ότι όλοι έχουν και είσαι η μόνη στο κόσμο που δεν έχει; Και επειδή δεν έχεις θα είσαι αντικείμενο χλευασμού; Σημαίνει ότι δεν θα αποκτήσεις και στην ηλικία των 30 που είσαι; Όταν γνωρίζεσαι με κάποιον ελκύεσαι πρώτα από την εμφάνιση ( κακά τα ψέμματα). Επειδή όμως μετράει και το ποιόν του άλλου, ο χαρακτήρας, βλέπεις πως επικοινωνείς μαζί του. Δηλαδή η χημεία που δημιουργείται. Όταν κάποιος σε ερωτευτεί αληθινά, δεν υπάρχει περίπτωση να σε υποτιμήσει και γελάσει επειδή δεν είχες πριν γνωριμίες ( θα είναι απλά ρηχός και ηλίθιος). Καλύτερα να βρει κανείς με τη πρώτη το σωστό άνθρωπο δίπλα του και ας αργήσει ηλικιακά , παρά να αναλώνεται για χρόνια σε ανούσιες σχέσεις, σε σχέσεις που δίνει χωρίς να παίρνει, σε σχέσεις που δίνουν πόνο και χωρισμό και ψυχική φθορά γενικώς. Εν ολίγοις κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Όσο εσύ θα σκέφτεσαι απαξιωτικά και με ντροπή για τον εαυτό σου θα μένεις κλεισμένη στο καβούκι σου. Ξεπέρασέ το και κατάλαβε πως δεν αξίζει να σαμποτάρεις το μέλλον σου επειδή νιώθεις πως δεν πας με τον μέσον όρο. Δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις την ίδια ιστορία με τους γύρω σου, ο καθένας μας είναι διαφορετικός κι αυτό είναι συν όχι μείον. Όπως γράφεις η χημεία μετράει, ίσως δεν σου έτυχε ακόμη είτε το έδιωξες λόγω των φοβιών σου. Προφανώς πια δεν είσαι 20 και ξέρεις ποιους ανθρώπους θα επιλέξεις για να ανοίξεις τον εαυτό σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon