ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2016 | 20:43

Βγαλε ακρη!

Οταν ρωτας τον άνθρωπο που ειστε μαζι , για ποιο λογο δεν βγαινετε οπως στις αρχες και ολο βρισκει δικαιολογιες του τυπου οτι.δουλευει πολλες ωρες και ειναι κουρασμενος και σου λεει οτι ειναι χαλαρος σαν χαρακτηρας ..και ετσι λειτουργει..χαλαρος τι σημαινει δηλαδη? Εγω βρισκω χρονο οποτεδηποτε με τοση δουλειά που εχω και αυτος δεν μπορει να αφιερωσει ουτε μια ωρα για να βρεθουμε? Πως θα ξεκολλησω τωρα που τον εχω ερωτευτεί? Και στην τελικη τι σημαίνει το χαλαρος?εγω σε αυτο τι πρεπει να κανω? Να ειμαι αδιαφορη και.εγω? Ή να το κοψω αφου προφανως δεν θελει σχεση?
4
 
 
 
 
σχόλια
Κάτσε ρε παιδί μου, εσύ τι θέλεις; Τι σε καλύπτει; Θέλεις να το προσπαθήσεις ή δεν υπάρχει νόημα; Είναι λίγο άκυρο μέσα από 10 γραμμές να σου βγάλουμε πόρισμα... Εμείς είμαστε άγνωστοι από το νετ που ούτε καν ξέρουμε πόσο καιρό είστε μαζί ή πόσες φορές βγαίνετε καν! Δεν ξέρω αν είναι και πολύ σοβαρός λόγος χωρισμού, εκτός αν τον βλέπεις 1 φορά τον μήνα, παρόλο που μένετε δίπλα ας πούμε.
Δεν έχεις καταλάβει. Στις αρχές έκανε *υπερπροσπάθεια* για να σε ευχαριστήσει και να συνάψετε σχέση. Ποτέ δεν του άρεσε να πολυβγαίνει. Απλά τώρα χαλάρωσε και εκφράζει τις ειλικρινείς του επιθυμίες. (Αυτό συμβαίνει με πάμπολους άντρες στον περίγυρό μου ανεξαρτήτως ηλικίας)
Δεν υπαρχει λογος να παιξεις κανενα ''παιχνιδι'' μαζι του του τυπου αυτος με γραφει τον γραφω κι εγω. απλα σκεψου αν σε ικανοποιει αυτο που εχετε τωρα. προφανως και δεν ειναι για πολλα-πολλα. κι απο την εξομολογηση σου δε φαινεται να εισαι στην ιδια φαση. γιατι λοιπον να κατσεις και να παιξεις τετοια παιχνιδια μαζι του; το μονο που θα καταφερεις ειναι να νευριαζεις. καλυτερα χωρισε τον αν βλεπεις πως αυτο δεν οδηγει πουθενα.
Scroll to top icon