ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2016 | 05:42

Βενιαμιν

Η κολλητη μου ζει στον Διονυσο και παρολο που ειναι πλουσια, ειναι πολυ καλη κοπελα και μαλιστα ποτέ δεν με εχει κοροιδεψει για τα οικονομικα μου..Δεν ισχυει το ιδιο για τον αδερφό της την Βενιαμίν.. Με τον οποιο ειμαι κρυφα ερωτευμενη!!!Αλλα που να με προσεξει.. Εγω δεν ειμαι μια πορσελανινη κουκλα σαν αυτες που του αρεσουν..Εγω τα μαλλια μου τα χτενιζω μονη μου,δεν παω κομμωτηριο.. Βαφομαι με φτηνα καλλυντικα.. Τα ρούχα μου ειναι απο την λαικη και το μαγαζι του Κινέζου στην γειτονια μας,εκτός απο καποια φορεματα απο το bershka.. Δεν ειναι απο πανακριβες boutique.. Πριν 2 εβδομαδες, ήταν με την νεα του κοπελα (ζαμπλουτη απο το Κρυονερι) στο διθέσιο αυτοκινητο τους και αυτη σχολιασε τα ρουχα μου.. Και εγω της ειπα περηφανη οτι ειναι απο την κ.Κουλα,που εχει παγκο στην λαικη!!! Αυτη γελασε σαρκαστικα,αλλα ο Βενιαμίν με κοιταξε εκπληκτος , σαν να θαυμαζε το θαρρος μου! Μετα εφυγαν..Το βραδυ,γυρισε μεθυσμενος και μου την επεσε για πρωτη φορα!Μου ειπε οτι εχει βαρεθει την ψευτιά στην ζωη του και θελει κατι αληθινο,σαν εμενα! Με φιλησε! Και μετα ξερναγε ολη νυχτα..Απο τότε συνεχιζει να ειναι με την αλλη .. Δεν μου μιλαει καν πλεον..Να του μιλησω?? Μηπως δεν θυμαται καν αυτά που εγιναν??
5
 
 
 
 
σχόλια
Μπορείς να ρωτήσεις τη φίλη σου για το πώς τα πάει με τη δικιά του,αν της έχει πει κάτι για εσένα του τύπου αν σε συμπαθεί ή όχι, ή και να πετάξεις μια σπόντα για εκείνον μπροστά της
Δεν ισχυει το ιδιο για τον αδερφό της την Βενιαμίν. Πηγή: www.lifo.gr1η απορία Αδερφή ο Αδερφός ?2η απορία βγάλαν το παιδί τους Βενιαμίν ?3η απορία που σε πετυχε ο Βενιαμίν μετά την έξοδο ???Τι δουλειά είχε στο Κερατσίνι ?4η απορία τον δράκο πως τον λένε ???
Μπράβο για την μαγκιά σου και το θάρρος σου. Το όλο σκηνικό μου θυμίζει πάντως παλιά ελληνική ταινία. Τώρα ο Βενιαμίν μπορεί να λάκισε, μπορεί να το ξέχασε πολλά μπορεί. Πάντως εσύ ξεκόλλα και πρόχωρα μην παίρνεις και πολύ σοβάρα τα λόγια ενός μεθυσμένου άντρα.
Scroll to top icon