ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2016 | 22:35

Λοιπόν ακούστε για να μαθαίνετε.

Οι γυναίκες δε συμβιβάζονται ερωτικά, πάντα για άλλους λόγους το κάνουν (πχ χρήμα) και πάντα θα θεωρούν ότι αξίζουν κάτι καλύτερο, γιατί κάποτε είχαν κάτι καλύτερο (τον μαμιά των 5 ηπείρων) ο οποίος όμως τις παράτησε και κατέληξαν σε εσάς. Πάντα θα θυμάται τον καλύτερο που είχε και δε θα τον ξεπεράσει ποτέ, με εκείνον μια χαρά φτιαγμένη θα ήταν. Για ποιους νομίζεται τραγουδάνε και κλαίνε οι γυναίκες, για τους φλώρους που ακούνε Πλούταρχο και κλαίνε τη μοίρα τους? Γι'αυτούς που τις άλλαξαν τα φώτα και τις παράτησαν γιατί είχαν άλλες δέκα, δεν υπάρχει άλλο αρσενικό γι'αυτές. Η μόνη επιλογή σας είναι να βελτιωθείτε και να γίνεται αρσενικά σε βαθμό υψηλότερο από αυτό του άντρα που τις σημάδεψε, και να συνεχίσετε να βελτιώνεστε πάντα και να έχετε επιλογές στις γυναίκες, γιατί δεν είστε ποτέ εξασφαλισμένοι. Διαφορετικά κινδυνεύετε άμεσα να φάτε κέρατο ή και να σας αφήσει με τον πρώτο ανώτερο σας. Έτσι είναι οι γυναίκες, πάρτε το απόφαση και προσαρμοστείτε. Οποιαδήποτε γυναίκα ή άντρας μου απαντήσει με τις γνωστές χαζομάρες, μην τους ακούτε. Η γυναίκα λέει ψέμματα και ο άντρας δεν ξέρει τι του γίνεται και δε βλέπει γυναίκες ούτε με τηλεσκόπιο. Δωρεάν το μάθημα.
10
 
 
 
 
σχόλια
''Η γυναίκα λέει ψέμματα και ο άντρας δεν ξέρει τι του γίνεται και δε βλέπει γυναίκες ούτε με τηλεσκόπιο''.Μάλιστα, ενώ ο άντρας δεν λέει ψέμματα, είναι πάντα ειλικρινής και είναι όσιος μάρτυρας των γυναικών. Τι τραβάτε και δεν μαρτυράτε καημένοι δηλαδή. Συγκινήθηκα με τη εμπεριστατωμένη έρευνα που έκανες και τη κατάληξη που βρήκες. Τα σοφά σου λόγια θα πάρουν μια θέση στο βιβλίο γκίνες.
Μην εισαι απολυτος, καμμια φορα έλκουμε αυτο που εκπεμπουμε. Οταν μας φταινε οι αλλοι , καλυτερα να στρεφομαστε στους εαυτους μας για να βρουμε το "λαθος".φιλικα
Εμενα η ερωτηση μου ειναι η εξης: με ποια λογικη το "να βελτιωθειτε" το γραφεις στο τελος με εψιλον, ενω το "να γινεται" αποφασισες να το γραψεις με "αι" στο τελος, ενω κ τα δυο ρηματα εχουν το ιδιο υποκειμενο κ βρισκονται στον ιδιο χρονο, εγκλιση κ φωνη; Δεν ξερεις καν βασικους κανονες ορθογραφιας κ θες να μας αναλυσεις κ την γυναικεια ψυχολογια. Βρε ΑΑΑΑΑντε απο κει!!!Ειπα να σχολιασω αυτο, γιατι αν μπω στον πειρασμο να σχολιασω τις υπολοιπες μαλακιες που διαβασα... αστο καλυτερα!!
Scroll to top icon