ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2016 | 21:55

Ειλικρινής εξομολόγηση

Είμαι μια γυναίκα 31 ετών, ζούσα στην Αμερική για 6 χρόνια όπου και δούλευα σε μια πολύ μεγάλη εταιρεία και τώρα αποφάσισα να γυρίσω στην πατρίδα.Ήθελα να'μαι κοντά στην οικογένεια μου.Όμως αυτό που με ξενίζει τώρα που γύρισα είναι οι σχέσεις και ο τρόπος που σκεφτόμαστε γύρω από αυτές.Στην Αμερική τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά γύρω απο το φλερτ και τις σχέσεις.Οι Έλληνες, σε αντίθεση με τη γνώμη των γυναικών εδώ, φλερτάρουν και πολύ μάλιστα. Είμαι 6 μήνες εδώ και έκανα 2-3 γνωριμίες. Μόνο που αντιμετώπισα ένα πρόβλημα.Με τους δυο άντρες που φτάσαμε μέχρι το κρεβάτι δεν ήταν αυτό που περίμενα.Στην Αμερική είχα σχέση για 4 χρόνια με έναν έγχρωμο άντρα που με αγαπούσε και τον αγαπούσα τρελά, υπήρχε και αγάπη και έρωτας και το σεξ ήταν απλά τέλειο από την πρώτη στιγμή!Με τους δυο άντρες που γνωρισα εδώ τα πράγματα ήταν εντελώς αντίθετα. Δεν ξέρω, ίσως να έχω συνηθίσει αλλιώς, δεν έμεινα ευχαριστημένη ούτε από το πάθος τους, τη δύναμη τους, ούτε απο τα προσόντα τους.Ίσως με χαρακτηρίσετε κάπς και ρηχή, αλλά όταν είσαι συνηθισμένη τόσα χρόνια με άλλα "κυβικά" πως να ευχαριστηθείς κάτι λιγότερο.Συγγνώμη που μιλάω είμαι πολύ ειλικρινής και ευθύς, δεν φοβάμαι κάτι, έμαθα να τα λέω έξω απ'τα δόντια.Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα και θα με δικαιώσουν οι Έλληνες στο τέλος.
7
 
 
 
 
σχόλια
γτ καλέ! ΔΕΝ έχουμε εμείς εδώ παλληκάρια με τρελά προσόντα !! έχουμε Σπαλιάρα ..Τατσόπουλο ..μάλλον οι "προικισμένοι" δε θέλουν εσένα ???γτ ίσως δεν είσαι το ίδιο προικισμένη με αυτούς ???
Scroll to top icon