ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.11.2016 | 19:15

τι σημαίνει το "αα μωρέ" ?

Τις προαλλες λιγο πριν φύγει από τον φοιτητικό εστιατόριο όπου συνετρωγαμε της είπα 'ελα δω λιγο' . Έρχεται της δίνω ένα φιλί στο μάγουλο και της λέω στο αφτί"σαγαπαω , να το ξέρεις ' και , αφού λίγο αιφνιδιαστηκε , απάντησε ένα "ααα μωρεε"(γκυκουλικο) και έφυγε.Τώρα εν περίληψη το στορυ έχει ως εξής: αφού χώρισε μετά από μία 2η σχέση με ενα αλητακι που τη κερατωσε όταν ειχε μάλιστα θέμα υγείας, άρχισε η σχέση μας από καθαρά συμφοιτητικη να γίνεται πιο στενή.Αρχισαμε να λέμε τα προσωπικά μας , συνομιλουσαμε καθημερινά,με κάλεσε το καλοκαίρι στο πατρικό της και εκεί την ερωτεύτηκα.Της το πα και εκείνη έδειξε ουδετερότητα λόγω κολλήματος με τον πρώην.Ομως η κατάσταση περιπλεκτηκε από τον οκτωβρη.με την έναρξη των μαθημάτων εγώ άρχισα να φλερταρω με διάφορες στη σχολή μεταξυ των οποίων και η πρώην μου ,και λόγω αυτού η σχέση μας σχεδόν χάθηκε(βέβαια και γω σταμάτησα να της στελνω και αυτό ίσως την προβλημάτισε ]Απο την καθημερινή επικοινωνία φτάσαμε στα τυπικά.Και βλέπω το βλέμμα της το οποίο σαν να μου εκφράζει κάποιο παραπονο.Το περιστατικό που αναφέρω στην αρχή πώς το ερμηνεύετε?
10
 
 
 
 
σχόλια
Μαριαννα είμαι μόλις 21.Απλα , το μυαλό πολλές φορές "τρέχει", δημιουργεί επιθυμητά σενάρια τα οποία ενίοτε είναι μη υλοποιησιμα.Ομως το μυαλό (για το οποίο εμείς έχουμε βέβαια την ευθύνη) εθελοτυφλει. Ερμηνεύει καταστάσεις ή συμπεριφορές όπως το βολευουν,οπως δλδ εξυπηρετούν στην τελική τον επιθυμητό σενάριο.Και επειδή τίποτα δεν αποκλείεται στο μέλλον να συμβεί,προκειμενου να αποφύγει την απογοήτευση, προτιμά τή διατήρηση του επιθυμητού σεναρίου με κάθε τρόπο σε επίπεδο νοητικό πάντα.Θεωρω όμως ότι ο.τροχος γυρνά.Οχι ντε και καλά,αλλα καμία φορά όταν τα δεδομένα γίνονται ζητούμενα ή αχαρτογραφητα νερά τα συναισθήματα αλλάζουν μορφή.Κλεινοντας η ίδια είχε πει κάποτε"και με τον πρώην μου όλο αυτό ξεκίνησε φιλικά στην αρχή και ανέλπιστα ερωτικά στη συνέχεια.Στις φίλες μου τονιζα ότι με κείνον ποτέ δεν θα πηγαινα,ουτε κατά διάνοια , ωστόσο με την επιμονή του ,με.κερδισε.Μου έμεινε στο υποσυνείδητο"
Προφανώς για να ζηλεψει έγινε αυτό.Βεβαια το φλερτ ξεκίνησε από την πρώην(προ 2 ετών).Και θα σου πω πως ξεκίνησε το φλερτ και θα καταλάβεις ότι έχω ελαφρυντικά.Λοιπον.Μια δύο φορές στο εστιατόριο ενώ ήμουν με την κοπέλα αυτή,περνουσε η πρώην από το τραπέζι και μου χαμογελούσε.Της άλλης αμέσως ξινιζε η φάτσα και νευριαζε ή ξεφυσούσε .Γιαυτό το λογω επειδή έγινε επανειλημμένως ρωτησα τη κοπέλα αν την πειράζει που μιλάω με άλλες (μιας που ξινιζε η φάτσα της με όποια και αν μιλουσα μπροστά της).Η απάντηση της ήταν "σε βλέπω σα φίλο ,στο χω ξαναπει ,δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα σε διαβεβαιω , είμαι ξεκάθαρη με το μέσα μου " Κατόπιν τούτου,μια άλλη φορά ενώ μου μου έκανε νεύμα μέσα στην αίθουσα να πάμε βα φάμε ,έξω οταν βγήκαμε μου λέει "κάτσε είδα και άλλοι να σηκώνονται να έρθουν εστιατόριο,ας τους περιμένουμε γτ είναι καλύτερα όταν είναι πιο πολλά άτομα" .Και για κακή της τύχη , ήρθε η πρώην μου με έναν φίλο (φιλενάδα)της.Ε και κει έκανα παιχνίδι με την πρώην μπροστά της(αγγιγματα , φιλιά στο μάγουλο,αγκαλιες , αστεία) με αποτέλεσμα να φύγει η άλλη σχετικά γρήγορα και απότομα από αυτό!
Γιάννη.., χαίρομαι που μας απαντάς και μας δίνεις περισσότερες πληροφορίες. Πιθανότατα απολαμβάνει το γεγονός ότι της αρέσεις (σε όλους μάς αρέσει να αρέσουμε) και εγωιστικά θέλει να θέλεις μόνο εκείνη. Αυτό δε σημαίνει ότι σε θέλει. Θέλει να τη θέλεις, μέχρι εκεί.Ό,τι παιχνιδάκια και να κάνεις, μάλλον χάνεις τόσο καιρό το χρόνο σου.Δε θα ήθελες να είσαι με μια κοπέλα που σου αρέσει αλλά δε χρειάζεται να κάνεις "παιχνιδάκια", που είναι ντόμπρα και, κυρίως, που της αρέσεις αρκετά ώστε να θέλει να κάνει σχέση μαζί σου;Είσαι προφανώς νεαρός, για να σπουδάζεις ακόμη. Σου εγγυώμαι ότι δεν υπάρχει πιο εύκολη ηλικία για να φλερτάρεις. Άσε αυτόν τον άκαρπο έρωτα και κοίτα να βρίσκεις κοπέλες που σε θέλουν. Είμαι σίγουρη ότι είναι πολλές.
Το αναλύεις υπερβολικά και δεν υπάρχει λόγος. Γενικά διακρίνω μια υπερβολή και μια παρόρμηση στις σκέψεις και στις πράξεις σου. Πήγες και είπες "σ'αγαπώ" σε έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν έχει παιχτεί ουδέποτε τίποτε περισσότερο από αυτό που έχεις εσύ ως επιθυμητό στο μυαλό σου. Είναι ωραίο το φλερτ, μας ανεβάζει και μας φτιάχνει τη διάθεση (σε γυναίκες και άνδρες) και ενδεχομένως η κοπέλα να είναι σε φάση "γιατί ασχολείτε με άλλες". Ή μπορεί όντως να είναι τρομερά εγωίστρια και να σκέφτεται "τον έτσι, τον αλλιώς, που μου την έπεφτε και τώρα δεν τρέχει από πίσω μου". Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δε νιώθει το ίδιο και δεν έχεις κάτι να κάνεις μαζί της πέρα από απλή παρέα χωρίς προσδοκίες.
Η κοπέλα δε θέλησε να βιαστεί να κάνει κάτι μαζί σου!!!εσυ άρχισες να φλερτάρεις με άλλες,της δίνεις ένα φιλί στο μάγουλο στο ξεκάρφωτο και σίγουρα νόμισε ότι είναι ένα άλλο είδος αγάπης!!!οχι ερωτικο!!!υπαρχουν πολλών ειδών αγάπες και με διαφορετική ένταση σε κάθε μια!!!
Τι να κάνω λοιπον κατά τη γη γνώμη σου?Της είχα προτείνει να έρθει σπίτι μου και μου είπε το ελεεινό"αν είναι θα έρθω με τον αδερφό μου".Βεβαια αυτό το είπε αφού προηγήθηκε κάτι άλλο.Στο φοιτητικό εστιατόριο με ρώτησε "πως πάει με τη πρώην?Αντε κάνε κίνηση μη βρει κάνα γκομενο,.Βλέπω σε θέλει" και της είπα ναι θα κάνω κίνηση άμεσα.Αυτη βέβαια ρώτησε για να με.ψαρεψει και ίσως η απάντηση με.τον αδερφό της να ήταν και αποτέλεσμα νεύρων που της προκάλεσε το οτι.ειπα οτι θα επαναπροσσεγισω τη πρωην
Πιστεύεις ότι αν της άρεσες αρκετά, δε θα είχε ήδη κάνει κάτι μαζί σου; Ή την κρατάει μακριά σου κάποια αδιαόρατη δύναμη;(προφανώς, όχι)..Επίσης, τι περίμενες κι εσύ λέγοντας ένα "ερωτικό" "σ´αγαπώ" σε έναν συνάνθρωπό σου που ήδη σε έχει απορρίψει ερωτικά στο παρελθόν; Καλύτερα το σ´αγαπώ να το κρατάς για πιο σοβαρές καταστάσεις. Ακόμη και να της άρεσες αρκετά δηλ, τι περίμενες να απαντήσει;!Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις, αλλά σε συμβουλεύω να συνεχίσεις να ψάχνεις αλλού.
Οι πρώτες 2 ερωτήσεις σου είναι αρκετά εύλογες.Κοιταξε ,απλά προσπαθώ να αποκρυπτογραφησω τη σταση της για μενα.Δλδ της αρεσω εξωτερικά? Τι της αρέσει και τι θεωρεί ότι μου λείπει ως προς τη προσωπικότητα μου...? Ισως αυτή η αόρατη δύναμη να λέγεται εγωισμός.Και ομολογώ ότι τους προηγούμενους μήνες δεν πρέπει να είχε διάθεση να κάνει κάτι μαζί μου ούτε να ένιωθε ερωτική έλξη.Τον τελευταίο καιρό όμως που παταω στα πόδια μου και ξανάεδω βρει τον εαυτό μου ,βλέπω άλλα συναισθήματα να έχει απέναντί μου.Και τον εαυτό μου τον είχα χάσει επειδή την ερωτεύτηκα τότε απο το πατρικό της.Ως εκ τούτου είχα μία συμπεριφορά που με έδειχνε λίγο πολυ ως έναν άνθρωπο με έλλειψη αυτοπεποίθησης,αδυναμο -χαμενο ,το καλό παιδί κλπ...
Scroll to top icon