ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2016 | 01:27

ΑΧ παιδιά.

Είμαι 21 χρονών παρθένα και δεν έχω ξανακάνει καπια σοβαρή σχέση είμαι εμφανίσημη και πραγματικά δεν ξέρω τι πάει τόσο σκατά ντρέπομαι πολύ που είμαι σε αυτή την ηλικία και είμαι παρθένα και θέλω να ρωτίσω τους άνδρες αλλά σαν πλειοψηφία πως το βλέπουν αυτό γιατί τις προάλλες διάβασα και για μια κοπέλα που έκλεισε τα 32 χρόνια και ήτανε παρθένα και λέγαμε μράβο τις όχι μράααβο τις ρε παιδία όχι και 32 ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ μην φτάσω ως εκεί γράψτε μου άφοβα τις απόψεις σαςΜε αγάπη Κατερίνα η παρθένα η αλλιώς το μπακούρι!
7
 
 
 
 
σχόλια
Μην αγχωνεσαι!! Η παρθενιά δεν είναι τσιμπούρι που πρέπει να βγει άμεσα με τον " οποιοδήποτε τρόπο " .Στο λέω εγώ που επίσης επαψα να είμαι παρθένα κάπου κοντά στην ηλικία σου.Αν δεν βρεις κάποιον να σου κάνει αυτό το" κλικ" μην προχωρησεις απλά και μόνο για να το κάνεις!! Το μόνο που θα σου πω είναι να μην είσαι πουριτανη, οι εμπειρίες όταν μπορείς να τις έχεις είναι ωραίες γιατί μετά έρχεται η στιγμή και μετανιωνεις για πράγματα που δεν εζησες.
Κάτι τέτοιες αποκαλύψεις κάνετε στο άσχετο για τους εαυτούς σας και μετά αναρωτιέται κανείς με τι προσόντα κάθεστε και δίνετε συμβουλές για έρωτες και για σχέσεις και για σεξ στους άλλους που έχουν τα προβλήματα... Και δεν το λέω τόσο για σένα Κώστα Βέλα (που δεν έχω δει ακραία σου σχόλια ομολογώ και μπράβο) αλλά για άλλους που είναι ιδιαίτερα οξείς στον σχολιασμό τους λες κι έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου κι έχουν περάσει τις εξετάσεις τους με άριστα. Σε ξένο κώλο εκατό βιτσιές! Πόσο εύκολο!
Το άλλο άκρο, παρθένα 22 ετών. Δεν είναι κακό. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας... Χαλάρωσε, βρες κάποιον που να σου κάνει το κλικ. Να είσαι πολύ επιλεκτική, μην ενδώσεις απλά για να... έχεις ενδώσει!
Scroll to top icon