ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2016 | 17:33

Εμφάνιση

Αυτός γυμνάζεται, προσέχει, δεν υπάρχει σημείο πάνω του που να μπορώ να πιάσω λιπάκι και να το τσιμπήσω. Εγώ αγαπάω το φαγητό, έχω χάσει 30+ κιλά κάτι που είναι εμφανές. Με θέλει, αλλά γιατί νιώθω τόση ανασφάλεια μαζί του; δε μου έχει πει ποτέ τίποτα αρνητικό αλλά με πνίγει η σκέψη του πώς μπορεί να με βλέπει όταν κάνουμε έρωτα. Είναι κι αυτό το insta και τα likes..
5
 
 
 
 
σχόλια
Περνάτε καλά βρε κοπέλα μου; Είστε ευτυχισμένοι; Σου δείχνει ο άνθρωπος ότι σε θέλει; Όλα τα άλλα είναι στο μυαλό σου! Πρέπει να ηρεμήσεις λίγο από αυτές τις σκέψεις, γιατί είναι πολύ τοξικές. Μπράβο σου για την απώλεια των κιλών. Τιμή σου και καμάρι σου!
"Γιατί νιώθω τόση ανασφάλεια;"Επειδή μια φορά χοντρός πάντοτε χοντρός (στο μυαλό).Σύνελθε. Έχασες 30 ΟΛΟΚΛΗΡΑ κιλά. Άθλο επιτέλεσες. Κυριολεκτικά.
Όλοι έχουμε αναρωτηθεί πως φαινόμαστε στα μάτια του άλλου...ακόμα και στις πιο προσωπικές στιγμές...γιατί όμως να μένεις σε μια τόσο επιφανειακή προσέγγιση της σχέσης σου;Εσύ τον θέλεις μόνο για τα μπράτσα του;Αυτός γιατί να σε θέλει μόνο για τα μπούτια σου;Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε ένα σύνολο πραγμάτων,με την εμφάνιση να είναι κι αυτή μια παράμετρος...Και οι άνθρωποι βρίσκουμε sexy και ξεσηκωτικά,πολλά πράγματα...ας μην αναφέρω παραδείγματα...ξέρετε εσείς...ΥΓ.την τελευταία σου πρόταση,την περνάω στο ντούκου... :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon