ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2016 | 00:18

32 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΣΗ

Πρώτα από όλα θα ήθελα να χαιρετήσω την παρέα . Είμαι ο Γιάννης 32 χρονών και όπως αναφέρω στην επικεφαλίδα δεν έχω κάνει ποτέ σχέση . Αυτό είναι που με απασχολεί τον τελευταίο καιρώ και κοντεύω να τρελαθώ . Πολύ θα πουν « τι έκανες τόσα χρόνια ? τόσο άσχημος είσαι ?» οπότε θα κάνω μια μικρή αναδρομή για να καταλάβετε γιατί δεν έχω κάνει σχέση και γιατί τώρα πάω να τρελαθώ . Στην ζωή μου, μου δόθηκαν ευκαιρίες 3-4 για σχέση και 2-4 για κοπέλες μιας βραδιάς . Η ευκαιρίες για σχέση τις έχανα γιατί , άλλες δεν μου άρεσαν ενώ άλλες απλά ήμουν άπυρος και φοβόμουν την πρώτη κίνηση και την απόρριψη . Όσο για τις γυναίκες της μιας βραδιάς , τις 2 τις εκμεταλλεύτηκα αλλά μετά δεν οδήγησαν πουθενά και τις άλλες τις έχασα λόγο το ότι ήμουν πολύ χάλια από ποτά κτλ. . Όμως εμένα δεν με πείραζε που δεν είχα κοπέλα γιατί το κενό αυτό μπορούσα να το καλύψω με πολλά άλλα όπως να γνωρίζω καινούριο κόσμο , μπίρες – ταξίδια με φίλους , εργασία (δούλευα σε μπαρ dj και σε λογιστικό γραφείο) . Όταν ξεκίνησα να κάνω το δικό μου μαγαζί τότε χάθηκα στον κόσμο μου ο οποίος ήταν επί 3 χρόνια : δουλειά σπίτι και σπίτι δουλειά , όπου στο σπίτι κάνα game και άραγμα με γνωστούς . Όσον αφορά την εμφάνιση δεν νομίζω ότι είμαι χαλιας . Έχω φυσιολογικά κιλά , 1.80 ύψος , μου αρέσει η rock – funk – reggae μουσική (η μουσική που ακούς προσδιορίζει τον τρόπο ντυσίματος σου αλλά και το τι άνθρωπος είσαι ) . Εν κατακλείδι είναι σαν να ξύπνησα από έναν μεγάλο ύπνο και έχω συνειδητοποίηση ότι όλοι έχουν κοπέλα , δουλειά και άλλοι έχουν και παιδιά οπότε ο κύκλος γνωριμιών μου έχει χαθεί . Η δουλειά κατάντησε ρουτίνα και έτσι δεν υπάρχει κάτι να καλύψει το κενό που δημιουργούνταν από την απουσία μιας σχέσης με μια κοπέλα . Έχω αποφασίσει στο τι θέλω (θέλω να ερωτευθώ και να κάνω μια σχέση ) αλλά είναι πολύ δύσκολο τώρα γιατί : 1) δεν έχω άτομο για να βγω 2) έχω εγκλωβιστεί με το μαγαζί σε μια μικρή συνοικία 3) Οι κοπέλες των φίλων μου δεν έχουν καμία να μου γνωρίσουν γιατί όλες έχουν σχέση . Κάθε μέρα που περνάει και είμαι μόνος στο σπίτι νομίζω ότι θα τρελαθώ και το κακό είναι ότι αυτό μου βγαίνει και στην δουλειά . Δεν έχω όρεξη να δουλέψω και άλλες φορές τα παρατάω όλα και ταξιδεύω για να συναντήσω παλιούς φίλους και να ξεφύγει το μυαλό μου . Ξέρω ότι θα μου πείτε σαν συμβουλή να ξεκινήσω καμία δραστηριότητα όπως θέατρο , χορό κτλ . Απλά είμαι 32 και αισθάνομαι «κάπως» το να πάω μόνος μου σε θεατρική ομάδα η να γραφτό για χορό . Δεν το είχα κάνει ποτέ και φαντάζει δύσκολο .Αυτά από εμένα τα είπα και για σήμερα αισθάνομαι κάπως καλύτερα !!!!!
7
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ βλέπω ότι υπάρχουν πολλοί αδεσμευτοι κ πολλές αδεσμευτες εδώ. Γιατί δεν ξεκινάτε καμία γνωριμία και ότι ήθελε προκύψει;; Πάντως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει πολύ καλή προξενήτρα.
να σου πω, κι εγώ τα τελευταία χρόνια , λόγω συνθηκών, έχω "αποκλειστεί" απο παλιές παρεες, ασχολίες κτλ. Πέρα απο την δουλειά μου ,που δεν προσφέρεται για κοινωνική δικτύωση, τους φίλους μου, ελάχιστοι και σε σχέση η πλειοψηφία και κάποιους γνωστούς που πλέον δεν μιλάμε καθόλου, όπως κι εσύ έτσι κι εγώ είμαι σε αδιέξοδο. Και χορό ξεκίνησα-τζίφοςκαι κολυμβητήριο πήγα- πάλι τζίφοςκαι θέατρο τώρα κάνω- τζίφος αλλά μου άρεσε και το κράτησα στη ζωή μου (άρα όχι και τόσο "τζίφος") και τώρα κοιτάω μήπως πάω σε καμία ομάδα για τρέξιμο ή καμία τοξοβολία ξέρω γω- αλλά και πάλι οι πιθανότητες να γνωριστείς και να ταιριάξεις είτε σε ερωτικό επίπεδο είτε σε φιλικό ( παρέες κτλ) , λόγω ηλικίας θες, λόγω τις καταστάσεις που είναι όλοι κουμπωμένοι όταν γνωρίζουν κάποιον καινούργιο, ή ο,τι άλλο προσωπικό ή κοινωνικό κόλλημα μπορεί να φάει ο καθένας τέλος πάντων, τελικά δεν γνωρίζεσαι με κανέναν ή ανταλλάσσεις 3 καλημέρες και 2 λόγια για το αντικείμενο που είστε εκεί να κάνετε και τέλος. και δυστυχώς δεν είναι το πόσο κοινωνικός ή εξωστρεφής είσαι, γιατί αν κάποιος δεν είναι τι θα γίνει; θα μείνει μόνος του για πάντα; όλοι προσπαθούν όσο μπορούν και μια προσπάθεια κοινωνικοποίησης είναι σχεδόν πάντα μια ξεκάθαρη πράξη π.χ. " Πάμε για ένα ποτάκι μετά ; " αν βλέπεις όμως συνέχεια τοίχο, τι να κάνεις. Όσο για την σχέση, θα σου ευχηθώ καλή τύχη να βρεις μια κοπέλα που να ταιριάξετε και να είστε καλά μαζί. Γιατί οτιδήποτε άλλο, δεν λειτουργεί. Για να είστε καλά μαζί πρέπει να ταιριάζετε και για να ταιριάξετε πρέπει να είστε καλά μαζί.
Αυτό που θα πω μπορεί να ακουστεί σκληρό, αλλά πίστεψέ με, δεν το λέω με κακία. Σε όλες αυτές τις εξομολογήσεις, έχω παρατηρήσει ένα πράγμα. Ότι θέλει κάποιος να κάνει σχέση, αλλά δεν έχει άλλους φίλους εργένηδες. Και θέλω τώρα να σε ρωτήσω το εξής: Γιατί αυτό; Θέλεις να κάνεις σχέση επειδή ζηλεύεις-με την καλή έννοια-τους φίλους σου; Θέλεις να κάνεις σχέση επειδή νιώθεις μόνος εφόσον όλοι οι άλλοι ασχολούνται με τις κοπέλες τους; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να σκεφτείς λίγο γιατί θέλεις μια σχέση. Οι παραπάνω είναι λάθος λόγοι, ας πούμε. Το θέμα είναι να γνωρίσεις μια κοπέλα, η οποία να σε εμπνεύσει να κάνεις σχέση μαζί της! Εκεί είναι το κλειδί. Να πεις από μέσα σου "ναι ρε φίλε, αυτή την κοπέλα την θέλω δίπλα μου". Φυσικά, πρέπει να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου πρώτα. Και ναι, όσο κλισέ και να ακούγεται αυτό, θα το κάνεις μέσω δραστηριοτήτων, μέσω νετ, μέσω γνωστών/συγγενών. Μόνο έτσι!Α και κάτι τελευταίο που το λέω και σε όλες τις κοπέλες που γράφουν για παρόμοια θέματα. Μην φρικάρετε με την ηλικία σας σε καμία περίπτωση. Δεν σας πήραν τα χρόνια. Φτάνει να ξέρεις τι θέλεις και να μην θέλεις σχέση για την σχέση. Μετά θα δεις ότι θα βρεθεί η κατάλληλη :)
Θα πω κι εγώ κάτι και θα ακουστεί σκληρό και δεν είναι από κακία. Παρατηρώ ότι όσοι από τις ευρύτερες γνωριμίες του παρελθόντος "δεν τό'χαν" με τις γνωριμίες με ερωτικό ορίζοντα και μετά από ένα-δυό δεκαετίες πάλι μπακούρια είναι. Πολλοί λίγοι ξέφυγαν από αυτή την "μοίρα" (που τους απασχολούσε από τότε πολύ) και τείνω να πιστέψω ότι είναι μια ιδιαίτερη οπτική του εαυτού που τους εγκλωβίζει. Και καλό είναι να μην αφήνουμε την ζωή να μας περνάει γιατί έρχεται ένα πρωί και ξυπνάμε 50 και λέμε "ωπ! τι έχουμε κάνει βρε παιδιά ως τώρα;"Πάντως ο λόγος που ο εξομολογούμενος θέλει σχέση είναι η συντροφικότητα κι αυτό μια χαρά λόγος είναι.
Οφείλω να πω ότι με τσάκισες με το σχόλιο σου γιατί και εγώ βαθιά μέσα μου έχω ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι παίζει να παραμείνω μόνος . Ναι αυτό που ψάχνω είναι συντροφικότητα με μια γυναίκα που με καταλαβαίνει και την καταλαβαίνω , βέβαια πρέπει να τα βρίσκουμε και στο σεξουαλικό κομμάτι . Όσο για το ότι πολύ άνθρωποι που δεν είχαν σχέση , έχουν μεγάλη πιθανότητα να παραμείνουν χωρίς σύντροφο ισχύει , από την άλλη μεριά υπάρχουν και άλλα παραδείγματα ανθρώπων που έκαναν μόνο ξεπέτα και τελικά βρήκαν σύντροφο στα 38 και παντρεύτηκαν στα 40 . Αυτό που με εγκλώβιζε τόσο καιρό σαν άνθρωπο και δεν έκανα σχέση ήταν ότι με ήξερε αρκετός κόσμος και αισθανόμουν ότι ήμουν ο cool τύπος που παίζει μουσική σε αυτά τα μπαρ κτλ και για αυτό φοβόμουν την απόρριψη και όχι μόνο . Τώρα πια δεν έχω τέτοιους ενδοιασμούς και φοβίες γιατί πολύ απλά δεν παίρνει άλλο . Το κακό είναι ότι όλες μα όλες έχουν σχέση . Μέχρι πρόσφατα με κοπέλα τις μιας βραδιάς που μου έτυχε δεν έβγαλε πουθενά γιατί ήταν με άλλον και άπλα ήθελε να περάσει καλά . Γνώρισα και μια μικρή κοπέλα 22 χρονών όπου κατάλαβα ότι ταιριάζουμε και είμαι σε φάση να τις δώσω τα πάντα αλλά μαντέψτε , έχει και αυτήν σχέση . Τέλος στο μυαλό μου πάντα υπάρχουν 2 δρόμοι :1. Βρίσκω μια σύντροφο και όλα καλά 2 . Δεν βρίσκω σύντροφο η βρήκα αλλά δεν έβγαλε πουθενά . Σε αυτόν τον δρόμο βαλίτσες και πάμε για νέες περιπέτειες στο εξωτερικό (έχω αρκετούς γνωστούς στο εξωτερικό ) , έτσι ώστε το μυαλό να μην σκέφτεται την μοναξιά , να ζήσω νέα πράγματα και που ξέρεις παίζει να βρω κάτι να με γεμίζει γιατί όταν ζεις σε μια κοινωνία μικρή τότε δεν έχει πολλές επιλογές αλλά σε μια μεγαλύτερη κοινωνία βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα .
John_32 δεν είχα την πρόθεση να σε τσακίσω αλλά να σε αφυπνίσω (και μαζί και τους υπόλοιπους με παρόμοιο πρόβλημα που λαμβάνουν σχόλια του στυλ "θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις" και "δεν σε έχει βρει ακόμα το άλλο σου μισό" κλπ κλπ). Χαίρομαι που απάντησες. Το θέμα όπως κι εσύ ο ίδιος ξέρεις δεν είναι απλως να "παντρευτείς" για αποκατάσταση αλλά να βρεις ουσιαστικό σύντροφο που να αποτελεί βοηθό και συν-μοιραστή των χαρών και των θλίψεων της ζωής. Αυτό μπορεί και χωρίς γάμο να έρθει. Όπως μπορεί να μην έρθει και μέσω γάμου (πόσα ζευγάρια δεν είναι αποξενωμένα;)Χαίρομαι που απάντησες γιατί έδωσες ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει την θεωρία μου και παράλληλα (επομένως) μπορεί να βοηθήσει κι εσένα κι όσους είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Κατανοώ ότι ήσουν/είσαι dj. Επομένως έχεις μια συγκεκριμένη "εικόνα" που βγαίνει κυρίως από το μέρος και χρόνο που δουλεύεις (βράδια σε μπαρ και κλαμπ) και είναι ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ να αποτελείς την "ξεπέτα" των κυριών που σε προσέγγισαν ή τις προσέγγισες και συνάψατε περιστασιακή σεξουαλική επαφή. Γι'αυτές ήσουν το "άτακτο απωθημένο της μιας βραδιάς". Για σένα ήταν οι ευκαιρίες να βρω την γυναίκα που θέλω. Τα θέλω σας ήταν διαφορετικά εξ αρχής. Αυτό ήδη μας δίνει και την απαρχή της λύσης του προβλήματος. Αφού μέσω του επαγγέλματος βρίσκεις γυναίκες μόνο για σκέτη σεξουαλική επαφή είναι λογικό να σου πω ότι πρέπει να τις αναζητήσεις ΕΚΤΟΣ επαγγέλματος. Δεν ξέρω πώς θα γίνει αυτό πρακτικά. Σου παρέθεσαν μερικές προτάσεις αλλά αυτό εξαρτάται και από το σε πόσο μικρή κοινωνία είσαι. Είναι κι αλήθεια ότι οι ελληνίδες δεν πολυφημίζονται για την εμπιστοσύνη προς αγνώστους. Οπότε η "πισίνα" ψαρέματος πιθανών ταιριών είναι μεταξύ γνωστών ή συναδέλφων ή φίλων συγγενικού κύκλου κλπ. Η λύση του εξωτερικού δεν είναι κακή για πολλούς και διάφορους λόγους. Αν πρόκειται να έχεις τα γκογκόβια να κάνεις καινούργια αρχή τώρα είναι η ευκαιρία. Και να δεις που και ταίρι θα βρεις ευκολότερα. Πάντως η τεχνολογία και το διαδίκτυο δεν πρέπει πλέον να είναι ταμπού για εύρευση γνωριμιών. Δεν λέω να μπεις σε σάιτ όπου το ζητούμενο είναι ένα κρεβάτι αλλά οπωσδήποτε οι συνομιλίες στο δίκτυο μπορούν να δημιουργήσουν τις προυποθέσεις για μια γνωριμία από κοντά. Κι όπου βγάλει. Σου εύχομαι καλή τύχη! Κι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Μην το ξεχνάς ;)
Δύσκολη η μοναξιά!!!μακαρι να βρεις τον άνθρωπο που θα ταιριάξεις!!!πανε κολυμβητήριο,γυμναστήριο;δεν το έχω κάνει,για να γνωρίσεις αλλα άτομα το λέω!!
Scroll to top icon