ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.11.2016 | 13:41

ΑΔΙΕΞΟΔΟ?

Τι κανεις οταν ο ανθρωπος σου εχει μια καλη φιλη επι σειρα ετων, παιδικη φιλη, (και κοινη σας φιλη), που εκτιμαει και περναει πολυ καλα μαζι της και εσυ εχεις βασιμες υποψιες, ή μαλλον τη βεβαιοτητα οτι αυτη τον γουσταρει? Ο ιδιος φερεται κανονικα απεναντι της, της δινει σημασια και γενικως γουσταρει την παρεα της αλλα κατα τα αλλα δεν ειναι δεμενος συναιθηματικα οπως δηλωνει μαζι της και την εχει περισσοτερο για να περναει καλα. Εσυ πώς το χειριζεσαι αυτο? Εχω κανει απειρες κουβεντες αλλα παντα καταληγουμε ή σε τσακωμο ή στο συμπερασμα οτι πρεπει να ειναι ευγενικος μαζι της και να της μιλαει οπως στην υπολοιπη παρεα. Εσυ λοιπον τι κανεις αμα ζηλευεις και μη εχοντας τη δυνατοτητα να κοψεις την κοινη παρεα αλλα ουτε κ αυτον?
2
 
 
 
 
σχόλια
Σαν τι να κανεις δηλαδη? Ακομα κ αν ισχυει οτι αυτη τον γουσταρει, απ τη στιγμη που δεν κανει καποια κινηση, ωστε να τον φερει σε δυσκολη θεση, δεν υπαρχει λογος να σε απασχολει. Κ αλλες 100 γυναικες μπορει να γουσταρουν τον δικο σου, τι να κανουμε τωρα, θα τους απαγορευσουμε να νιωθουν αυτο που νιωθουν??
Scroll to top icon