ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.11.2016 | 13:02

θελω να ζω!

Βρισκομαι σε ενα χωριο μιση ωρα μακρια απο το κεντρο της πολης με το αυτοκινητο. Συγκινωνια σχεδον ανυπαρκτη. Θα μενω σε αυτο το χωριο μεχρι του χρονου τα Χριστουγεννα..δηλαδη αρκετο καιρο. Το προβλημα ειναι οτι δεν θελω ναα αφηνω τον χρονο να κυλαει και να μην κανω τιποτα. Εχετε να μου προτεινετε μια λυση , ενα θετικο , που μπορει να κανει καποιος σε χωριο εκτος απο τρεξιμο, ποδηλασια κλπ γιατι βρεχει και ειναι αδυνατο? Εστω ενα καλο βιβλιο να διαβασω κατι να ψυχαγωγησω τον εαυτο μου?Ευχαριστω εκ των προτερων :)
6
 
 
 
 
σχόλια
Ωραία ιδέα το να φτιάχνεις πραγματάκια, διακοσμητικά, κοσμήματα ή σαπουνάκια, λιποζάν κλπ αρκεί να βρεις τα υλικά. Μια στο τόσο θα πρέπει να πηγαίνεις στην πόλη για προμήθειες. Επειδή είπες βιβλία όμως, θέλω να σου προτείνω να ψάξεις λίγο στο φέισμπουκ ομάδες ανταλλαγής βιβλίων ή για αγορά μεταχειρισμένων με πολύ λίγα χρήματα.
Α, κάτι ακόμα: αν ξέρεις ΠΟΛΥ καλά αγγλικά, μπορείς να ψαχτείς μέσω coursera για δωρεάν μαθήματα/σεμινάρια από καθηγητές διακεκριμένων πανεπιστημίων. Σου δίνουν ύλη για διάβασμα, συνήθως κάθε εβδομάδα πέφτει και τεστάκι και στο τέλος παίρνεις κάποιου είδους βεβαίωση.
ξεκινα σειρές, the walking dead, the vampire diares, the orijinals, the 100, pretty little liars, desperate housewives ταινιες καθε ειδόυς, κανε βολτίτσες στο χωρίο ανεβαζε φώτο στο ίνστα με την φύση βασικα γτ δε πέρνεις σκύλο; θα βρεις την αληθινη αγάπη αλλα του χρόνου μη τον παρατήσεις που φύγεις γτ θα σε καταγγείλω! χαχαχ αυτα!
Κι εμενα μου έρχεται να βγάλω την αυτόματη διόρθωση!!κατι με τη φύση αν μπορείς;κήπο να έχεις τα λαχανικά σου!!!και Ίντερνετ,βιβλία που σε ταξιδεύουν...δεν έχω να προτείνω βιβλία ότι σου αρέσει!!εμενα μ αρέσουν τα αστυνομικά!!
Πολλά βιβλία, σειρές, ταινίες. Αν ήμουν στην θέση σου θα δοκίμαζα και κανένα μικρό κήπο ή μπαλέτο.Ίσως ένα χόμπι που ίσως φτιάχνοντας κάτι να μπορείς να το πουλήσεις για κάτι έξτρα
Scroll to top icon