ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2016 | 03:49

Διαφορα ηλικιας

Η καποτε κολλητη μου τον Μαρτιο γινεται 28 κ εχει σχεση με καποιον που σε μερικες μερες γινεται 50. Η διαφορα ηλικιας ειναι πολυ μεγαλη. Ξερω ο ερωτας χρονια δεν κοιτα αλλα αυτος δουλευει σε μια μπυραρια, μενει με συγκατοικο και κυκλοφορει με ποδηλατο, αυτοκινητο ουτε καν εχει. Η "φιλη" μου απο την αλλη ηθελε παντα οικογενεια κ παιδια. Μου ειπε πολλα ψεμματα γιατι ηξερε οτι ημουν αντιθετη οτι και καλα την ζαλιζει και δεν του δινει σημασια και τετοια. Πηγαμε ολη μαζι η παρεα μας διακοπες και μας παρατησε και εφυγε. Οταν γυρισαμε επικοινωνησα μαζι της και ηπιαμε καφε και υποτιθεται οτι λυθηκε το θεμα και οτι αν της αρεσει ο μπαρμπας, προβλημα της. Του δικου μου γκομενου δεν θα σηκωνεται σε κανα 2 χρονια? αλλα φτασαμε πλεον να βρισκομαστε στον ιδιο χωρο και να μην λεμε καλημερα. Ειναι σερβιτορα και ουτε καν για παραγγελια ερχεται, βγαζει τον μπαρμαν απο το μπαρ. Να νιωθω ασχημα γιατι δεν συναινεσα στην σχεση της? (Λυπαμαι αλλα ειμαι 30 και δεν θεωρω οτι εχω το παραμικρο κοινο ενδιαφερον. Αυτος σε λιγο θα αρχισει να εχει πρεσβιωπεια) ή να πω οτι ποτε δν ηταν πραγματικη φιλη γιατι μολις βρηκε γκομενο, πηγε κ κολλησε πανω του και ξεχασε και φιλους και τα αφησε ολα?
1
 
 
 
 
σχόλια
Η φίλη σου είναι ενήλικη γυναίκα και μάλιστα 28 χρονών. Μπορεί να μην έχει τις εμπειρίες ζωής του 50άρη αλλά μπορεί να πάρει αποφάσεις για τον εαυτό της. Ο θυμός σου (που αναδύεται από το κείμενό σου) για την σχέση της μοιάζει αδικαιολόγητος. Αυθαίρετα συμπεράσματα που διαβάζω:*κυκλοφορεί με ποδήλατο ούτε καν αυτοκίνητο δεν έχει(Δεν είναι το αυτοκίνητο η αναγκαία συνθήκη για να δεσμευτεί σοβαρά κάποιος. Πολλοί χρησιμοποιούν ποδήλατο για οικολογικούς λόγους ή άσκηση.)*σε 2 χρόνια δεν θα του σηκώνεται (Υπάρχουν 5οάρηδες που βάζουν κάτω 30άρηδες! Επίσης μοιάζει τύπος που ασκείται κι επομένως fit. Στοιχείο θετικό. Άσε που μπορεί να ικανοποιηθεί η φίλη σου με πολλούς τρόπους στο σεξ...Αν εκείνη δεν έχει παραπονεθεί εσύ γιατί κάνεις υποθέσεις;)*θα αποκτήσει σε λίγο πρεσβυωπία (Μάντεψε -αρχίζει ήδη από τα 40.)Επιπλέον λες ότι η φίλη σου πάντοτε ήθελε παιδιά κι οικογένεια. Πoυθενά δεν σου έχει αναφέρει ότι εκείνος δεν θέλει να δημιουργήσει οικογένεια. {Ειρήσθω εν παρόδω μπορεί οποισδήποτε να υιοθετήσει παιδιά (αν τόσο πολύ θέλει παιδιά) ή και να αποκτήσει από τράπεζα σπέρματος (επίσης αν τόσο πολύ θέλει).}Γενικά το κείμενό σου δίνει την αίσθηση ότι η ζωή σταματάει στα 30 και φυσικά δεν είναι έτσι. Oι άνθρωποι γηράσκουν από την παραίτηση κι από το να μην μπορούν να ακολουθήσουν τις εξελίξεις. Όχι αναγκαστικά από τα βιολογικά χρόνια. Δεν βλέπεις γύρω σου εικοσάρηδες που όλοι μέρα σέρνονται από καναπέ σε καναπέ κι από υποογιστή σε τηλεόραση μην κάνοντας τίποτα από αυτά που υποτίθεται η βιολογική τους ηλικία θα τους επέτρεπε;Τέλος αποκομίζω την αίσθηση ότι αυτό που σου στοιχίζει είναι ότι η φίλη σου αποκόπηκε από την δική σας παρέα και έπαψε να είναι αυτό που είχες συνηθίσει να είναι. Η πρώτη και τελευταία σου πρόταση αυτό υποδεικνύουν. Για σκέψου το λίγο κι έτσι.
Scroll to top icon