ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2016 | 12:50

Αφού υπάρχουν τόσοι μόνοι...

Βρε παιδιά... διαβάζω τόσες εξομολογήσεις του τύπου "είμαι εμφανίσιμος, έχω τη δουλειά μου, είμαι καλή κοπέλα, δεν έχω υψηλές απαιτήσεις αλλά είμαι μόνος/μόνη" κ.λπ κ.λπ.Μήπως τελικά είμαστε μια χαρά παιδιά κι απλά δεν έχουμε βρει το άτομο που θα "κουμπώσουμε"; Είμαι κοπέλα κι έχω φίλες άνεργες, παχύσαρκες, μέτριας εμφάνισης, γκρινιάρες, κοντές, αλλά είναι όλες σε σχέση γιατί απλά βρήκαν αυτούς που καταλαβαίνουν ότι αυτά δε μετράνε και τις θέλουν όπως ακριβώς είναι! Γιατί κούμπωσαν ιδανικά και στα μάτια των συντρόφων τους είναι υπέροχες! Μέχρι πρόσφατα ήμουν κι εγώ με κάποιον και δεν πίστευα ότι θα βρω άνθρωπο να με ερωτευτεί έτσι όπως είμαι.. Είμαι πεπεισμένη ότι δεν μετράει το πώς είσαι αλλά τι άνθρωπος είσαι..!Επομένως, οργανωθείτε να βρούμε τον άνθρωπο που θα μας θέλει όπως είμαστε με τα ωραία μας και με τα χάλια μας. Και ας κανονίσουμε και μια συνάντηση όπως πολλοί κατά καιρούς έχουν προτείνει. Μπορεί κάποιοι να έρθουν μονοί και να φύγουν διπλοί, ποτέ δεν ξέρετε!
7
 
 
 
 
σχόλια
μόνοι τους είναι όσοι έχουν απαιτήσεις ,θέλουν το ιδανικό ,να έχι ο άλλος όλο το πακέτο που έχουν στο μυαλό τους αν παρατηρήσουμε τους δεσμευμένους ή τους ρωτήσουμε θα μας πουν ότι ΔΕΝ έχουν τόσο αυστηρά κριτήρια είναι πιο χαλαροί με τις σχέσεις γενικότερα
Το κοντή δεν λέει τίποτα . Δεν γνωρίζω άνδρες που να μην τους αρέσουν οι κοντές γυναίκες . Άλλωστε το 70% των γυναικών στην Ελλάδα είναι από 1,60 έως 1,75 . Δεν ξέρω ποσό εισαι αλλα και 1,50 να εισαι δεν πεζει μεγάλο ρόλο . Και πάλι το τι ψάχνει ο άνδρας διαφέρει αλλά οι περισσότερη κοιτάνε διαφορετικά πράγματα.
Είναι πολύ κακό να έχεις τόσο χαμηλή αυτοπεποίθηση . Αν νομίζεις ότι δεν θα βρεις κανέναν λόγο εμφάνισης , άσχετα που έχεις ωραία ψυχή , τότε άλλαξε την εμφάνιση σου . Αυτό είναι κάτι που γίνεται . Για εμένα μπορεί να μετράει ένα ωραίο χαμογελώ , για άλλον η εμφάνιση . Αυτά πάντα είναι τα πρώτα βήματα για κάτι , κανένας δεν είναι παράλογος ( από άνδρες ) αλλά η πρώτη προσέγγιση γίνεται με βάση κάποια κριτήρια τα οποία είμαι σίγουρος ότι είναι normal .
Scroll to top icon