ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2016 | 12:08

στο κόσμο της

Να έχεις να περνάς κοινό χρόνο με τη σχέση σου κι εκείνη αντί να σου δίνει σημασία να προτιμά να παίζει όλη την ώρα με το κινητό και να βλέπει βιντεάκια στο internet.. Έχω προσπαθήσει να το συζητήσω μαζί της αλλά το χαβά της. Όπως είχε αναρωτηθεί και μια κοπελα σε άλλη εξομολόγηση που την αγνοούσε το αγόρι της και σκεφτόταν την απιστία ( και η πλειοψηφία είχε ταυτιστεί με την εξ.) έτσι κι εγώ τώρα λοιπόν, θα φταιω εάν πάω με άλλη; Εάν έχετε μια σχέση θα πρέπει να δίνετε σημασία στον άνθρωπο σας..
4
 
 
 
 
σχόλια
Την γυναίκα πρέπει να την κάνεις να διψάει για το πουλί σου. Άπαξ και το πετύχεις (θέλει τέχνη, μην νομίζεις) ούτε όρεξη για κινητά θα έχει, ούτε εσύ για να ψαχτείς αλλού!
Καποιες παρθενοπιπιτσες το βρηκαν υποτιμητικο το να "διψουν για το πουλι του"...Δεν πειράζει. Κάποια μέρα θα με καταλάβετε (πιθανότατα μετά απο 2-3 κέρατα).
Δεν είναι μόνο το ενδεχόμενο να φλερτάρει αλλά και το γεγονός να θεωρεί το διαδίκτυο πιο σημαντικό από το να μιλήσετε ή να κάνετε πράγματα μαζί είναι σοβαρό πρόβλημα. Σε όλα υπάρχει μέτρο, γενικά ακούω πολύ συχνά πως υπάρχουν νέα παιδιά εθισμένα στα μέσα δικτύωσης και εν τέλει ζουν μέσα από εκεί! Αυτό δεν είναι υγιές ούτε προάγει μια σχέση η οποία βασίζεται στην επικοινωνία ουσιαστικά. Πες της το πρόβλημά σου και αν δεν κάνει κάτι γι'αυτό καλύτερα θα ήταν να τερματίσεις την σχέση, δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου να πας με άλλη, σχέση ζητάς ή σεξ;
Εάν δεν είναι εθισμένη στο κινητό της ενδεχομένως και να είσαι υπερβολικός. Πόσο καιρό είστε σε σχέση; Πόσες ώρες την ημέρα/βδομάδα περνάτε μαζί; Το να είστε πχ όλη μέρα μαζί και να θέλει να περνάει και λίγο χρόνο σαπίζοντας είναι λογικό. Αν όμως συναντιέστε 1 φορά την εβδομάδα και χαζεύει στο κινητό τότε πράγματι κάτι συμβαίνει.Και πάλι το να την απατήσεις δεν είναι λύση.Κάνεις μια ωραιότατη συζήτηση μαζί της και αν δεν βρεις άκρη, χωρίζεις.
Scroll to top icon