ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2016 | 23:44

Τους αγαπω πολύ και μ'αγαπούν κι αυτοί αλλά...

Στην εφηβεία κατέρρευσε μέσα μου το οικοδόμημα της οικογένειας.Η μητέρα μου απατούσε τον πατέρα μου αλλά δεν ήθελε να χαλάσει και το σπίτι της!Ο πατέρας μου απατούσε τη μητέρα μου αλλά δεν ήθελε να χαλάσει και το σπίτι του!Τότε, ήταν τόσο απασχολημένοι ο καθένας με τον εαυτό του που δεν ήξερε ο ένας τι κάνει ο άλλος και φυσικά δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι εγώ τα είχα καταλάβει όλα.Μετά από μερικά χρόνια όλα μαθεύτηκαν και έγινε χαμός! Χαμός! Χαμός! Αλλά...μαντέψτε! Κανένας δεν ήθελε να χαλάσει το σπίτι του! Αηδίασα, σιχάθηκα, τα ισοπεδώσα όλα μέσα μου, τους μίσησα, τους απαξίωσα, τους πλήγωσα, πληγώθηκα...Ακόμα είμαστε υπόδειγμα οικογένειας!Μας ζηλεύουν όλοι για το πόσο αγαπημένοι είμαστε!Εγώ πια είμαι 33. Τους αγαπώ και τους δυο πολύ. Δεν τους σέβομαι όμως. Δε δέχομαι ούτε τη γνώμη ούτε τη συμβουλή τους. Θεωρώ ότι είναι λάθος πρότυπο.Όπως εύκολα καταλαβαίνετε έχω πρόβλημα με τη δέσμευση, την οικειότητα, την εμπιστοσύνη και το βόλεμα. Δύσκολα θα προχωρήσω στη δημιουργία οικογένειας και αυτό με απογοητεύει.
1
 
 
 
 
σχόλια
''Δύσκολα θα προχωρήσω στη δημιουργία οικογένειας και αυτό με απογοητεύει''. Το ότι ήταν έτσι η οικογένειά σου δεν σημαίνει ότι και συ θα ακολουθήσεις το ίδιο δρόμο. Έχεις βιώσει άσχημες καταστάσεις και έχεις ποτίσει τον εαυτό σου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα σου συμβεί τον ίδιο. Μα όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Φαντάζομαι ότι με τίποτα δεν θα ήθελες να φτιάξεις μια οικογένεια που αργότερα θα διαλυθεί επειδή εσύ και ο μέλλων σύντροφός σου θα απατούσατε ο ένας τον άλλον. Εφόσον γνωρίζεις τον εαυτό σου και τα θέλω σου είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις τη ζωή σου παρακάτω χωρίς φόβους και ανασφάλειες από τα βιώματα των γονιών σου.
Scroll to top icon