ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2016 | 17:53

Εδώ μιλφ (έιγ)..

Προχωράω στο δρόμο. Μια παρέα αγοριών στην άκρη, κάθονται και συζητούν. Μόλις περνάω από μπροστά τους, αρχίζουν και με πειράζουν με όμορφο τρόπο. Καθώς απομακρύνομαι, το ένα παληκάρι τρέχει πίσω μου και μου φωνάζει "εεεε όμορφη! Σταμάτα! Θέλω να σε γνωρίσω. Πάντα είχα φαντασίωση να πάω με μία μιλφάρα!".Έσκασα στα γέλια. Δεν κρατήθηκα. Είμαι 30 χρονών και το τελευταίο διάστημα με έχουν χαρακτηρίσει έτσι, τουλάχιστον, 3-4 φορές. Τώρα, ή το youporn/youjizz και τα λοιπά επιμορφωτικά sites, τους έχουν κάψει τον εγκέφαλο και δεν ξέρουν τι είναι αυτό που λένε, ή εγώ άρχισα και μεγαλώνω επικίνδυνα πολύ και είμαι και χαζή που δεν το αντιλαμβάνομαι. Σας φιλώ,Μία μιλφ, που δεν έχει κανένα παιδί.
4
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε μου, επειδή μάνα είμαι και εγώ και πολλάκις έχουν αναφερθεί ανεγκέφαλοι αμόρφωτοι τοιουτοτρόπως προς το πρόσωπο μου, δε σηκώνω πολλά πολλά σε ότι αφορά τους χαρακτηρισμούς που μου απευθύνουν.Με τα τελευταία σου σχόλια πάντως, ταυτιζόμαστε εξ' όσων βλέπω... Προ τι η διαφωνία εξαρχής τότε; Μόνο και μόνο για να γίνει;Την καλημέρα μου.
Scroll to top icon