ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.11.2016 | 19:31

Πφφ

Με το αγορι μου τα εχουμε 3μιση χρονια. Γενικα τον εμπιστευομαι κ δεν μου εχει δωσει ποτε δικαιωμα να αμφιβαλλω. Χθες λοιπον μου ειπε πως σημερα το βραδυ θα βρεθει με την παρεα του απ' τη σχολη σ ενα μεζεδοπωλειο κ μετα, επειδη δεν θα μπορει να γυρισει με μετρο(επειδη θα ειναι αργα), θα μεινει στο σπιτι μιας φιλης του απ τη σχολη, που μενει εκει κοντα που θα βγουν. Μαζι τους θα μεινει κ μια αλλη κοπελα απ την παρεα(για τον ιδιο λογο). Εγω, παρολο που γνωριζω κ τις 2 κοπελες κ τις συμπαθω(η μια εχει κ σχεση) κ παρολο που δεν τον ζηλευω γενικα, δεν μπορω να πω οτι χαρηκα που θα μεινει εκει. Δεν μ αρεσει σαν ιδεα το να κοιμηθει στον ιδιο χωρο με αλλες δυο κοπελες( μου ειπε βεβαια οτι αυτος θα κοιμηθει σε αλλο δωματιο, οχι μαζι με τα κοριτσια, αλλα κ παλι δεν ενθουσιαζομαι στην ιδεα). Εν τω μεταξυ, επειδη προφανως φανταστηκε οτι εμενα μπορει να με πειραξει ολο αυτο, με ρωτησε αν εχω θεμα κ εγω του ειπα οτι οκ, δεν τρελαινομαι κιολας. Κ σημερα το πρωι μου ειπε "αποφασισε εσυ. Να μεινω τελικα στην κοπελα ή οχι? Αν δεν θες, δεν μενω". Ρε παιδια, δεν λεω, εκτιμω το οτι με ρωτησε, αλλα εγω δεν μπορω να του πω "οχι να μη μεινεις, επειδη εγω δεν το θελω". Με την παρεα θα βγουν γυρω στις 11, οποτε αν δεν μεινει στην κοπελα, θα πρεπει να φυγει με το τελευταιο μετρο, δηλαδη στις 12. Θα παει δηλαδη για μια ωρα. Ενω αν μεινει στην φιλη του, θα μπορει να κατσει με την παρεα στο μαγαζι οση ωρα θελει, γιατι το σπιτι της κοπελας ειναι διπλα. Δεν ξερω, ενω εμπιστευομαι τον δικο μου, δεν μ αρεσει σαν ιδεα το να μεινει το αγορι μου σε σπιτι καποιας αλλης κοπελας. Δεν μπορω να το εξηγησω, δεν ειναι ζηλεια, απλα νιωθω οτι οταν ενα αγορι εχει μια κοπελα, δεν ειναι ωραιο να κοιμαται σε σπιτια αλλων κοριτσιων. Το ερωτημα μου λοιπον ειναι: τι να πω στον δικο μου? Θελω να παει, ξερω οτι το θελει κ κεινος, κ δεν θελω να παει για μια ωρα κ να γυρισει με μετρο εξαιτιας μου. Αλλα απ την αλλη, αν τελικα κοιμηθει στη φιλη του, εγω δεν θα νιωθω κ πολυ ανετα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Πιστεύω ότι πρέπει να λέμε αυτό που νιώθουμε και όχι να τα καπελώνουμε για να μη μαλώσουμε, παρεξηγηθεί ο άλλος κτλ. Από τη στιγμή που σε ρώτησε, έπρεπε να πεις ότι δεν θέλεις και σε ενοχλεί να μείνει εκεί. Αυτό το λέω διότι αύριο μεθαύριο η δυσαρέσκειά μας για κάτι συσσωρεύεται και γιγαντώνεται και μετά γίνεται μια έκρηξη και τα χαλάει όλα.
Χμμ..η αληθεια ειναι οτι κ γω στη θεση σου θα γινομουν Τουρκος! Αλλα απο την αλλη .. παντα να προσπαθεις να ερχεσαι στην θεση του αλλου. Δηλαδη αν εσυ ηθελες να βγεις με φιλες σου.. και επρεπε να μεινεις στο σπιτι ενος παιδιου για να κατσεις ως αργα..τι θα σου λεγε ; και πως θα ενιωθες αν σου εφερνε αντιρρηση; Δεν ξερω πως εισαι σαν ατομο.. αν και λες πως δε ζηλευεις..αλλα να ξερεις η πιεση διωχνει τον αλλον απο κοντα σου.. οταν δινεις ελευθερια στον αλλον..ελκεται σαν μαγνητης πανω σου. :) Αλλωστε.. για να εισαι μαζι του 3 μιση χρονια.. θα του εχεις και εμπιστοσυνη..
Scroll to top icon