ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.11.2016 | 02:09

Ειμαι μπερδεμενη...τι να κανω?

Ειμαι σχεδον 3 χρονια με καποιον απο αποσταση..τις στιγμες που ειμαι μαζι του περναω πραγματικα τελεια..οταν παλι ειμαστε χωρια νιωθω χαλια και μονη..οι γονεις μου μου λενε οτι δεν μ αξιζει ολο αυτο που συμβαινει για διαφορους λογους..Δεν τον εχω απατησει ποτε αλλα μερικες φορες με πιανει κατι και θελω να φλερταρω με αλλους που μ μιλανε.. νιωθω ασχημα μετα ομως για αυτο..βεβαια δεν θελω να χωρισω νιωθω μια ασφαλεια και δεν θελω να μεινω μονη..ειναι δυσκολο να βρεις καποιον...Ο.... με περιμενε καιρο να προχωρησουμε ερωτικα..ειχε κατανοηση,με σεβεται και φαινεται πως με αγαπα..Αλλα μου λειπουν οι βολτες..το να εχω καποιον πραγματικα διπλα μου,να παω ενα ταξιδι και αλλα πραγματα που χρειαζομαι..οτι κανει καθε ζευγαρι..δεν ξερω..ειναι ολα τοσο μπερδεμενα στο μυαλο μου..νιωθω απογοητευμενη..πριν απο αυτον οτι γνωριζα με ειχε κανει ν νιωσω πολυ ασχημα,μαλλον για αυτο τον εχω θεοποιησει ετσι..θελω βοηθεια..ειμαι τοσοο μπερδεμενη συναισθηματικα!!!!!Ααα..και μπερδευομαι ακομα πιο πολυ...οταν παω να μιλησω με καποιον αλλον και εχω παρει αποφαση οτι θα χωρισω και δν αντεχω αλλο και εκεινη την στιγμη βλεπω τι μαλακες κυκλοφορουν και εκτιμω ακομα περισσοτερο αυτο που χω παρολου που αισθανομαι ετσι..δεν ξερω αν μπορει καποιος να καταλαβει τι θελω να πω..δεν μπορω ουτε με λογια να εκφραστω..?
3
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπητέ παιχταρά δεν διάβασες προσεχτικά την εξομολόγηση. Η κοπέλα που γράφει αναφέρει ότι ενώ αγαπά τη σχέση της είναι σε απόσταση οι δυο τους και της λείπουν κάποια πράματα επειδή δεν τα βιώνει με το σύντροφό της από κοντά. Δεν είναι το σεξ. Φαίνεται πως της λείπει πχ μια βόλτα και απλά καθημερινά πράματα που κάνει ένα ζευγάρι. Όταν κάποιος τη φλερτάρει χαίρεται κάπως και λογικό είναι, αλλά μετά νιώθει ενοχές γιατί έχει δεσμό και δεν θέλει να απατήσει. Νιώθει μία σύγχιση και δεν γνωρίζει τι θέλει επειδή νιώθει απογοητευμένη. Μπορεί ναι μεν να μην έγραψε σωστά λέγοντας ''μαλάκες'' αλλά μάλλον εννοεί ότι μπορεί να γνωρίζει άτομα που θέλουν μόνο σεξ και γενικά μια εκμετάλλευση και έπειτα να τους συγκρίνει με την υπάρχουσα σχέση της που δεν είναι έτσι. Το αποτέλεσμα είναι πως νιώθει μια ασφάλεια με τη σχέση της αλλά δεν τη χαίρεται από μακριά. Τα λέω σωστά εξομολογουμένη; Αν είναι σχολίασε και συ.
Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά και ξέρω πως είναι να ζεις σε σχέση με απόσταση. Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο, αλλά πρέπει εξαρχής για να λειτουργήσει σωστά μία τέτοια σχέση να είναι και οι δύο συνειδητοποιημένοι και να πάρουν σοβαρά όλη αυτή τη κατάσταση. Κριτήρια γερής βάσης είναι η σωστή επικοινωνία,η ειλικρίνεια και η χημεία εννοείται που ενώνει το ζευγάρι. Η αλήθεια είναι πως όλοι μέσα μας θέλουμε να νιώθουμε ''ποθητοί'' θα έλεγα στο περίγυρώ μας γιατί έχουμε ανάγκη τα όμορφα λόγια, τα αθώα φλερτ που τονώνουν τη ψυχολογία και ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μας. Όταν λείπει ο ένας και ο άλλος είναι μόνος υπάρχουν για μένα δύο ενδεχόμενα. Ή πραγματικά να υποστεί τις δοκιμασίες το ζευγάρι και να μείνει ενωμένο μέχρι το τέλος, ή να τερματίσει κάποιος τη σχέση γιατί απλά να έχει κουραστεί. Δεν σημαίνει ότι έχει κουραστεί από το σύντροφό του. Μπορεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος, αλλά άλλες καταστάσεις που κάνοντας υπομονή δεν ξεπερνιούνται και τα προβλήματα διογκώνονται, αυτομάτως κουράζουν τη ψυχολογία του άλλου. Εκτός από τα κλασικά ανεργία, απόσταση συν και του καθενώς τα οικογενειακά θέματα δυστυχώς φθείρουν. Το σωστό είναι να είμαστε ειλικρινείς και να λέμε πάντα αυτό που νιώθουμε, καθώς και να ακούμε το σύντροφό μας όταν τον βαραίνει κάτι και τον κουράζει με σκοπό τη λύση. Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να βρεις τον άνθρωπο που σου ταιριάζει, αλλά αν βλέπεις ότι αξίζει καλύτερα να το παλέψεις. Μη κάθεσαι από ανασφάλεια σε μία σχέση αλλά αν πραγματικά θέλεις τον άλλον και είναι αμοιβαίο. Αν πάλι νιώθεις ότι θέλεις να φύγεις, να του το πεις.
Scroll to top icon