ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.11.2016 | 23:45

Ερωτευμένος με φιλόλογο

Εγώ είμαι μαθητής Λυκείου και αισθάνομαι μια ανεξήγητη αγάπη για τη φιλόλογο που έχω στην Έκθεση. Όλα ξεκίνησαν όταν μπήκα στο Λύκειο δεν μου άρεσε καθόλου η Έκθεση αλλά με αυτή την καθηγήτρια το μάθημα είναι πολύ καλύτερο ανυπομονώ να βρίσκομαι στην τάξη της και να το παρακολουθώ δεν κάνω κοπάνες και μου αρέσει να διαβάζω και να είμαι διαβασμένος ώστε να συμμετέχω.Δεν είναι πολύ μεγαλύτερη μου είναι γύρω στα 30 και εγώ 17.Το ξέρω ότι δεν θα γίνει τίποτα μεταξύ μας άλλωστε δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό.Εγώ αυτό που θέλω από εσάς εάν μπορείτε είναι να μου πείτε τι μπορώ να της κάνω στο τέλος της χρονιάς ώστε να μην με ξεχάσει.Μια γλυκιά χειρονομία(όχι ερωτική δεν θέλω να τη φέρω σε δύσκολη θέση απλά περισσότερο φιλική που θα της δείχνει ότι την εκτιμώ και την αγαπώ με την υγιεί έννοια) που θα τη συγκινήσει και θα με θυμάται και ίσως να με θεωρεί ξεχωριστό από όλους τους άλλους μαθητές που δεν της έχουν δείξει συμπάθεια.
1
 
 
 
 
σχόλια
Την βλεπεις ερωρικα αλλα δεν το παραδεχεσαι ουτε στον εαυτο σου.Σιγουρα δεν ειναι μονο φιλικη συμπαθεια.Βασικα ουτε φιλοι εισαστε.Ειναι η καθηγητρια σου.Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.Ετσι πρεπει να ειναι δηλαδη.Εσυ το πηγες σε αλλο λεβελ.Ολοι το περασαμε αυτο λιγο πολυ.Εξιδανεικευουμε το ατομο που μας διδασκει και ειναι σε θεση ισχυως.Τουλαχιστον τα πας καλα στο μαθημα της.Αυτο ειναι καλο τουλαχιστον.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon