ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.11.2016 | 20:39

Ουφ.

Είμαι 40 ! Έχω Καλή δουλειά , Καλό σπίτι , Καλό σύζυγο και 2 υπεροχα παιδια !!!Εγω όμως δεν νιώθω καλά...Θέλω πράγματα που δεν μπορώ να ζήσω !!!!Θέλω να φύγω από όλα αυτά ! (Όχι από τα παιδιά ) Θέλω ζωή χωρίς "πρέπει"...Θέλω να είμαι μόνη και να μην δίνω λογαριασμό σε κανέναν !!!Ξέρω πως όταν το καταφέρω ίσως να μην μου αρέσει και να το μετανιώσω !! Αλλά ....
6
 
 
 
 
σχόλια
Κάποια στιγμή θα έρθει κ αυτό έτσι και αλλιώς, τα παιδιά θα μεγαλώσουν κ θα φύγουν, με τον άντρα σου η σχέση θα περάσει σε άλλο επίπεδο και εσύ θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνεις πράγματα για σένα.
Αυτο φοβαμαι κ εγω για τον εαυτο μου.Δεν εχω παντρευτει ακομα σν και ειχα προτασεις.Ειμαι μια δεκαετεια μικροτερη σου.Απλα σκεφτομαι πως θα βρεθω σε μια κατασταση που θελουν οι αλλοι για μενα.Συζηγο,παιδι..Τοτε ολοι θα ειναι ησυχοι οτι δεν εμεινα στο ραφι.Αλλα ο φοβος μου θα ειναι αυτο ακριβως που περιγραφεις.
Τα παιδιά είναι δέσμευση για μια ζωή (ή τουλάχιστον μέχρι να ενηλικιωθούν). Αφού δε θες να φύγεις μακριά τους, δεν μπορείς να φύγεις μακριά και από άλλα πράγματα. Δεν μπορεις πχ να παρατησεις τη δουλειά σου, να πάρεις μια βαλίτσα και όπου σε βγάλει.Αν ήθελες μια ζωή χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, ας μην εκανες παιδιά.
Scroll to top icon