ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2016 | 02:25

Περίεργος άντρας

Απόψε είχα γενέθλια..Βγαίνοντας έξω με τους 4 κολλητούς μου έβλεπα τριγύρω μου ζευγάρια πιασμένα χέρι χέρι, Και ίσως σήμερα λόγο της ημέρας ένιωσα κάπως που δεν με θυμήθηκε καμία γυναίκα. Γυρνώντας σπίτι και κάνοντας έναν μίνι απολογισμό μέχρι τώρα της ερωτικής μου ζωής… Συνειδητοποιώ ότι δεν έχω κάνει στην ζωή μου το πιο απλό πράγμα που υπάρχει..να αγαπήσω βαθιά..να κάνω μια νορμάλ παραδοσιακή σχέση..Έχω κάνει ανοιχτές σχέσεις, πολλαπλές σχέσεις, παράλληλες σχέσεις οτιδήποτε εκτός από τις παραδοσιακές. Πάντα όταν έμπαινα σε μια σχέση ήμουν ενθουσιώδεις εκδηλωτικός , ασυγκράτητος όλο αυτό όμως λίγο λίγο εξασθενούσε με αποτέλεσμα να αναζητώ κάποια νέα συγκίνηση. Πάντα έλκυα γυναίκες φευγάτες , ιδιόρρυθμες, ιδιότροπες, ξεχωριστές, μυστήριες, αλλοπρόσαλλες, έντονες..Παλιότερα κατηγορούσα της γυναίκες λέγοντας ότι δεν υπάρχουν "νορμάλ" κοπέλες, δεν ξέρουν τι θέλουν κ.α. μ@λ@κιες..Βλεποντας όμως πολλούς γνωστούς μου να έχουν προχωρήσει μπροστά κατάλαβα έστω και στα 32 τον πιο απλό κανόνα της ζωής ότι είσαι αυτό ελκύεις.
7
 
 
 
 
σχόλια
κλασική περίπτωση άνδρα που στα νιάτα του ΔΕΝ ήθελε σχέσεις και έκανε τη ζωή του όπως νόμιζε γυρνώντας με ότι κινείται και τώρα αναρωτιέται γτ μένει μόνος του και οι φίλοι του προχώρησανέχεις σκεφτεί για μια φορά αυτές τις κοπέλες που σε ήθελαν για κάτι πιο σοβαρό και τις απέφευγες με τρελές δικαιολογίες ???σίγουρα υπήρχαν
Το ότι στα 32 έχεις ακόμα 4 κολλητούς,καταρχήν είναι πολύ σημαντικό.Άλλοι δεν έχουν ούτε έναν σ'αυτή την ηλικία και περνούν γιορτές και γενέθλια μόνοι τους στο σπίτι,χωρίς να τους θυμάται κανένας.Σίγουρα,όταν δεν έχεις σχέση και βλέπεις ζευγάρια τριγύρω σου,νιώθεις κάπως.Εγώ έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι αυτοί που θέλουν παρα πολύ μια νορμάλ σχέση,δεν μπορούν να την βρουν με τίποτα ή την βρίσκουν πολύ δύσκολα.Ενώ αυτοί που δεν κάνουν για νορμαλ σχέση,έχουν και τις πιο πολλές ευκαιρίες.
Χρόνια Πολλά φίλε μου!Κι εγώ είχα γενέθλια (26/11). Το τελευταίο πράγμα που έκανα την ημέρα των γενεθλίων μου ήταν να μιλήσω με το βαφτιστήρι μου, και η μέρα αυτή έκλεισε πολύ όμορφα!Όσο για τα υπόλοιπα, έκανες ένα βήμα, θα βρεις και τα υπόλοιπα.
Φίλε μου είμαι 2 χρόνια μεγαλύτερος σου. Δεν ξέρω αν ισχύει απόλυτα το είσαι αυτό που ελκύεις, αλλά θα σου δώσω μια συμβουλή: με φευγάτες, ιδιόρυθμες, τρελές κλπ μην μπλέκεις αν θέλεις να κάνεις κάτι σταθερό. Και το λέω μιας και αν κατάλαβα καλά θέλεις μια παραδοσιακή σχέση (και καλά κάνεις). Κοίτα και κοπέλες πιο νορμαλ τριγύρω σου και πίστεψε με θα με θυμηθείς. Ότι γυαλίζει δεν είναι πάντα χρυσός ;)
Αγαπητε υπαρχουν τοσες γυναικες και τοσοι ανδρες στην ιδια κατασταση που αναρωτιεμαι συχνα πως γινεται να μην βρισκομαστε καπου..και αν βρισκομαστε γιατι δεν καταλαβαινομαστε?
Γιατί οι γυναίκες δεν το δείχνουν.Θέλουν να το παίζουν υπεράνω.Βγαίνουν έξω και ασχολούνται μόνο με τις φίλες τους και τα κινητά τους,για να δείξουν ότι είναι ευτυχισμένες μόνο μ'αυτά.Λυπάμαι αλλά έτσι έχει η κατάσταση.
Θα ήθελα μονάχα να σου πω κάτι.Όταν εκείνη η σχέση έρθει, εσύ θα την εκτιμήσεις διπλά από τους υπόλοιπους, ενδεχομένως. Οπότε μη μετανιώνεις. Γνώρισες διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Γνωρίζεις τη διαφορά ενθουσιασμού, έρωτα, αγάπης. Ξέρεις τι σε κάνει να θέλεις να φεύγεις. Κάποιοι για να μάθουν τον εαυτό τους, διαβάζουν ψυχολογία και το παλεύουν. Εσύ.. κάτσε ήρεμος και κοίτα πίσω σου. Είμαι βέβαιη πως θα βρεις πολλά.Όταν βρεις την όμορφη σχέση σου, ξαναγράψε μας. Πάντα με ενδιαφέρει να μαθαίνω την εξέλιξη ανθρώπινων ανθρώπων που.. παραδέχονται ''λάθη'' του παρελθόντος.
Scroll to top icon