ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2016 | 11:22

Κρανιόνομαι τέρμα

Όταν ακούω ή διαβάζω σε εξομολογήσεις ότι με τον πρώην σας και την πρωην σας κρατήσατε φιλικές σχέσεις και συγκεκριμένα τους αποκαλείται "καλύτερους φίλους ", "κολλητούς" κτλ. Πατε καλα;;;; Επειδη δεν εχετε την δυναμη και τα κοτσια να πειτε ενα ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Θέλετε πάντα να τον/την έχετε και ποτέ δε θα σταθείτε στα πόδια σας. Ευγε! Καθε πρώην αποτελεί παρελθόν και πρέπει να τον/την βγάζουμε πλήρως από τη ζωή μας αν θέλουμε να πάμε μπροστά. Πως μπορείτε να κάνετε "κολλητό" κάποιον που ως προχθές κοιμόσασταν μαζι; Αυτό φανερώνει μόνο ένα πράγμα. Αδύναμο χαρακτήρα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι της άποψης ότι δεν μπορείς να είσαι ''φίλος'' με μία γυναίκα με την οποία είχες σχέση, κατά κανόνα. Ίσως οι κοινωνικές ανάγκες να καθιστούν απαραίτητη μία επαφή για κάποιους λόγους, εγώ δεν ανήκω πάντως στα άτομα που συντηρώ φιλίες με πρώην και δεν τις θεωρώ αναγκαίες.
Συμφωνώ μαζί σου ότι δυο πρώην δε γίνεται να είναι κολλητοί γιατί πολύ απλά δε μπορούν να μιλήσουν για την προσωπική τους ζωή.Διαφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να πατάμε ένα κουμπί και να προσποιούμαστε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν υπήρξε ποτέ στη ζωή μας. Όπως λες κι εσύ, μέχρι εχθές κοιμόμασταν μαζί.Οι λόγοι και ο τρόπος χωρισμού καθορίζει και την μετέπειτα σχέση.Αν χωρίσατε γιατί υπήρξε απιστία/προδοσία φυσικά και δε μπορείς να είσαι φίλος με κάποιον που σε κορόιδεψε.Αν όμως ήσουν σε μια μακροχρόνια σχέση που η ρουτίνα σκότωσε τον έρωτα και το καλό σεξ αλλά σαν άνθρωποι αγαπιέστε και εκτιμάτε ο ένας τον άλλο, είναι λογικό να μη τον διαγράφεις απ τη ζωή σου.Τέλος, αν είχαμε εκπαιδευτεί στο να διατηρούμε πολιτισμένες σχέσεις με πρώην, θα είχαμε πολύ λιγότερα πληγωμένα από χωρισμούς παιδάκια.
Διαφωνώ...το να διατηρείς φιλική σχέση με πρώην θα σκοτώνει τις μετέπειτα σχέσεις ! Ποιος δε θα είχε πρόβλημα μωρε με το να κάτσει η σχέση του επαφές εδώ και φιλικές .Ε πρώην ????

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon