ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2016 | 00:07

Πιστεύω

ότι οι χοντρές βρισιές που μπορεί να χρησιμοποιεί ένας άντρας στο σεξ όπως πο***να μου, κ***ρού μου κτλ έχουν μια δόση αλήθειας και δε σε χωνεύουν από μέσα τους..Εξάλλου γιατί να μην σε αποκαλεί αγάπη του ή κάτι τέτοιο στις τρυφερές σας στιγμές και σε βρίζει. κόμπλεξ..
8
 
 
 
 
σχόλια
Παραπάνω διάβασα πως "στον έρωτα όλα επιτρέπονται", μα θα σου πω πως είμαι της άποψης ότι επιτρέπονται όλα όσα γίνονται κοινή συναινέσει. Δεν υπάρχει λόγος να τραγικοποιείς καταστάσεις ("έχουν μια δόση αλήθειας και δε σε χωνεύουν από μέσα τους.."), ήμαρτον, σεξ είναι, και συχνά στο σεξ ένας άνθρωπος βγάζει τον πιο αυθόρμητο εαυτό του. Λειτουργεί με ένστικτα, τα οποία εκτονώνει και δεν εκλογικεύει συναισθήματα, χωρίς όμως αυτό να πρέπει να σε ανησυχεί. Από όσα λες φαίνεται πως δεν είσαι γενικότερα του συγκεκριμένου στυλ στο κρεβάτι, και σεβαστό (περί ορέξεως...), μα για τον λόγο αυτό υπάρχει ο διάλογος! Μιλήστε για το τί σας αρέσει και τί όχι και βρείτε μια (μέση) λύση, απλά και όμορφα. Την πιθανότητα να μην έχει καταλάβει καν ο άνθρωπος ότι αισθάνεσαι άβολα, την έχεις σκεφτεί;Αρκετά πολυλόγησα, μην είστε Μουγγοθόδωροι στο θέμα του κρεβατιού, εν ολίγοις, είναι κρίμα να κακοπερνάτε από το ξερό σας το κεφάλι! :P Καλή τύχη!
Scroll to top icon