ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2016 | 00:21

με απειλει ο πρώην μου

Ειμαι 17 και τα είχα με έναν 20αρι..έλεγε ότι οι φίλες μου είναι *** και με ξεκοψε με ψέματα..έμαθα ότι με κερατωνε και έκανε διάφορα πίσω από την πλάτη μου.Αποφάσισα να χωρίσω μετά από 2 χρόνια σχεδόν σχέσης και στην αρχή το πήρε ψύχραιμα.Όταν όμως τα βρήκα με τις φίλες μου το έμαθε και από τότε με απειλεί με κάποιες φωτο και παίρνει τηλέφωνα στο σπίτι μου και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους δικους μου να τους πει βλακείες..απειλεί ότι θα με κάνει ρεζίλι στο σχολείο σε όλους και θα είναι η σκιά μου..δε θέλω να το μάθουν οι γονείς μου τι να κανω?
1
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχήν, να προσέχεις σε ποιόν ψυχάκια - ανώμαλο στέλνεις φωτογραφίες! Κατά δεύτερον, τηλεφώνησε στην γραμμή 15900, ανώνυμα να σε ενημερώσουν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να χειριστείς τέτοια περιστατικά. Τέλος, αν όλα αυτά αποτύχουν, πήγαινε όντως στην αστυνομία.
Scroll to top icon