ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2016 | 22:26

Είμαι περίεργη τελικά.

Γενικά είμαι ανασφαλής στις σχέσεις μου δεν ξέρω αλλά πιστευω συνέχεια ότι θα πληγωθώ και οτι δεν έχω σημασία για τον άλλον και ας μου δείχνει το αντίθετο. Παρ'άυτα ανοίγομαι πολύ εύκολα ,εμπιστεύομαι εύκολα, δεν παίζω παιχνίδια ,δεν κάνω ζήλιες και δεν τσακώνομαι. Πχ αν ο άλλος κάνει κάτι που με χάλασε είτε έπρεπε να με χαλάσει είτε όχι θα πω ένα ¨Αυτό που έκανες με πλήγωσε και με εκανε να νιώσω ετσι και ετσι και ετσι¨ και τέλος. Ούτε θα βρίσω ούτε θα κατηγορησω τον άλλον . Ακόμη δεν κρύβω τίποτα ούτε καν το γεγονός πως έχω ανασφάλειες και δεν με ενδιαφέρει να είμαι αυτό που λέμε ¨πολιτικά ορθη¨. Όλοι οι πρώην μου δηλαδή, με θεωρούσαν τρελή ,σε άλλους άρεσε η τρέλα μου σε άλλους όχι. Απλά δεν προσπαθώ έχω τον ελεγχο της κατάστασης και παραδίνομαι εντελώς. Περιμένω να πληγωθώ ,σκέφτομαι άυριο μπορεί να με χωρίσει, να με κερατώσει, να εκείνο , να το άλλο και ξέρω ότι όσο και αν με πληγώσει κανείς, στο τέλος θα το ξεπεράσω και θα είμαι μια χαρά, οπότε δεν σκάω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Άμα δε θέλετε να πληγωθητε να πάτε σε ένα βουνό να κάνετε τους εριμητες.Όσο συναναστρέφεσαι με ανθρώπους πληγωνεσαι και πληγώνεις. Έλεος πια όλα δικά σας με αυτή τη στάση ζωής απλά κάνετε τη ζωή σας δύσκολη και τη δικιά μας εφιάλτη, χαλαρώστε λίγο. και αφήστε την εγωπάθεια σας λίγο στην άκρη. Δε γυρίζει ο πλανήτης γύρω από την μίζερη ύπαρξη σας!!!!
Scroll to top icon