ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.12.2016 | 21:44

Υποτιθεται...

οτι οταν καποιος εχει απογοητευτει και πληγωθει απο προηγουμενες κοπελες στο παρελθον και συμπεριφορες δε σε πληγωνει. Υποτιθεται οτι δεν υποκρινεται την καλη και ευαισθητη ψυχη. Αλλα ισως, ολα αυτα τα εκανες για να με εχεις δεδομενη και να με εκμεταλλευτεις, εχοντας καταλαβει οτι σε αγαπουσα και οτι ημουν πολυ ευαισθητη. Και τελικα, μου φερθηκες λες κ' ημουν σκουπιδι.Μη φοβασαι ομως, ολοι αργα ή γρηγορα θα βρουν το δασκαλο τους σε αυτη τη ζωη.
7
 
 
 
 
σχόλια
τίποτα δεν υποτίθεται.Δεν μπορείς να ελέγξεις για κανένα λόγο την ανθρώπινη συμπεριφορά. Ο καθένας χρησιμοποιεί αλλιώς τις εμπειρίες που αποκομίζει. ΆΛλος γίνεται καλύτερος, άλλος χειρότερος, άλλος δεν παίρνει καν πρέφα τι του έχει συμβεί και δεν το αναλύει ποτέ ώστε να βγάλει συμπεράσματα που θα τον βοηθήσουν γενικά στην πορεία του.Υπάρχουν σίγουρα πολύ κακοί χαρακτήρες και πολλά κωλόπαιδα, τόσο άντρες όσο και γυναίκες, αλλά το να ελπίζουμε ότι η μοίρα και η ζωή θα τους εκδικηθεί για πάρτη μας, είναι αφελές και άνευ νοήματος. Θα ζήσεις καλύτερα εσύ επειδή κάποιος που σου φέρθηκε σκάρτα, θα ζήσει κάτι που θα τον "βάλει στη θέση του"; Καλά και κακά γεγονότα συμβαίνουν σε ΟΛΟΥΣ ασχέτως με το αν ήταν καλά ή κακά παιδάκια και αν αξίζουν δώρο από τον Άη Βασίλη.
Δεν ειπε κανεις οτι ζεις για τον αλλο. Καθε αλλο. Τι να σου πω... εγω κρινω απο αυτα που εχω δει. Και πολλες φορες εχω διαπιστωσει οτι η ζωη κανει κυκλους.
Scroll to top icon