ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.12.2016 | 03:04

Επιλογή

Είναι πως θα αντιμετωπισεις τις κάθε καταστάσεις στη ζωή. Αλλά μην ξεχνάς δούναι και λαβείν είναι η φάση. Επίσης όταν μπλέκονται τα συναισθήματα δεν μπορεί να είναι άσπρο μαύρο. Πολλές φορές τον παραδέχομαι κάνω το λάθος να εξαρτωμαι από τις γυναίκες και να τις καταλογιζω πράγματα ενώ στην πραγματικότητα κραζω τον εαυτό μου για ένα και μόνο λόγο. Γιατί δεν μπορώ ακόμα και τώρα στα 34 να έχω τον έλεγχο και την αυτοσυγκρατηση των συναισθημάτων μου έτσι ώστε να μην κάνω το λάθος να τρέχω πίσω από την κάθε γκομενα. Και να την κραζω μετά πως με δούλεψε.Γιατί ακόμα είμαι άπειρος δεν έχω καεί από τη ζωή. Είμαι ένα παιδάκι που το ανοσοποιητικό του σύστημα οτιδήποτε του προκαλούσε πρόβλημα ελέγχου το σκότωνε εν τη γέννηση για να λυτρωθεί. Και τώρα μετά από 15 χρόνια θα πρέπει όχι μόνο να καταφέρει να ελέγξει τον εαυτό του και ότι του συμβαίνει αλλά θα πρέπει και να συναισθηματικά να είναι αυταρκης ώστε να βγει ανεξάρτητος μέσα από όλο αυτή την τριβή. Αλλιώς δεν θα καταφέρει να βρεί κοπέλα για σχέση. Όλες θα φεύγουν όπως αυτη. Δυστυχώς είναι δύσκολα τα πράγματα και όσο μεγαλώνω δεν βελτιώνεται παρά μόνο ή γνώση μου που είναι άχρηστη.
3
 
 
 
 
σχόλια
Κανένας δε νομίζω ότι είναι συναισθηματικά αυτάρκης, για πάντα τουλάχιστον, απλά κάποιοι μπορούν και διαχειρίζονται με καλύτερο τρόπο τη μοναξιά τους. Από εκεί και πέρα, αδυνατώ να κατανοήσω για ποιο λόγο εκφράζεις τη βεβαιότητα ότι δε θα βρεις ποτέ γυναίκα για σχέση.
Φίλε, τα χάλια των γυναικών οφείλονται στην δουλοπρέπεια των αντρών. Δεν είναι ανάγκη να γίνεις αγροίκος, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας να τρέχεις πίσω από την καθεμιά που στο παίζει δύσκολη και σε παιδεύει (ενώ παράλληλα πιθανότατα την κυνηγάνε άλλοι 2-3 και την έχει δει μοιραία). Προτείνεις να βγεις μέχρι δύο φορές, αν και τις δύο φορές αρνηθεί/ βρει δικαιολογία, τραβάς delete. Βγαίνεις και βλέπεις ότι μέχρι τη δεύτερη φορά είναι πάγος; απλά εξαφανίζεσαι, δεν το παιδεύεις, χάνεις το χρόνο σου και πιθανότατα και το χρήμα σου, ενώ γίνεσαι καληνυχτάκιας και ίσως και ταξιτζής. Πέραν της δεύτερης φοράς και στις δύο περιπτώσεις, είσαι απλά ρεντίκολο που της ανεβάζεις τον εγωισμό και εσύ περιμένεις αδίκως.
Scroll to top icon