ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2013 | 22:01

Είμαι κότα....

.... γιατί δεν μπορώ να σου πω κατάμουτρα αυτό που πρέπει! Θα το πω λοιπόν από εδώ για να βγει τουλάχιστον από μέσα μου!"Ρε Αντώνη είσαι μεγάλος καραγκιόζης!!!"ευχαριστώ για το βήμα... καλό βράδυ!
1
 
 
 
 
σχόλια
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ FB & ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "MAXΟMENOI ΧΡΗΣΤΕΣ FACEBOOK"____________________________________Όταν σε έχουν αποκλείσει (ή κοινώς BLOCK) α) Σου ζητάνε να πιστοποιήσουν το ιμέιλ σου. Το βρίσκουν ΣΩΣΤΟβ)Τότε σου λένε να σου στείλουν εκεί νέο κωδικό. Τον βλέπεις και τους το γράφεις στο... ανάλογο τετραγωνάκι. ΣΩΣΤΟ κι αυτό.γ) σου ζητάνε ν αλλάξεις τον κωδικό πρόσβασης. Είναι ΣΩΣΤΟΣδ) και τότε ΠΑΛΙ σου λένε να αναγνωρίσεις κάτι άσχετες φωτό ή σκίτσα που σου παρουσιάζουν, με ποιον φίλο/η αντιστοιχούν.ΜΑ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ή ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ που σε πολλούς φτάνουν ως τις 5000, ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ή ΑΝΤΙΚΕIΜΕΝΑ ΤΟΥΣ; ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΟΙ Α Χ Ρ Η Ο Ι ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ?Το πιο διαβολικό είναι ότι ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ EMAIL ΠΡΟΣΤΥΧΟ και ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ δεν είναι αυτό ; Αυτοί να μπορούν με όλα τα μέσα να μας επιβάλλονται και εμείς να μη μπορούμε να τους απαντήσουμε.ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ, ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ή ΠΡΩΗΝ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩN TOY FACEBOOK "Ας αναλάβουν την προεδρία άξιοι "φίλοι μας" (νομικοί, δικηγόροι κλπ) που θα μας καθοδηγήσουν σ αυτή την προσπάθεια, μήπως και καταλάβουν οι του FB πόσο λάθος μας συμπεριφέροντε. Όλοι οι επιθυμούντες ας έλθουν σ επαφή μαζί μου και μέσω ΦΒ αλλά πρωτίστως μέσω πραγματικού email. Αρχικά στο δικό μου μέχρι να δημιουργήσουμε email του συλλόγου. Πρέπει να μάθουν να μας συμπεριφέροντε !!!Με χαρά αναμένω τα μηνύματα σας στο [email protected] (τηλ. 6980679904) . Σας ευχαριστώ όλους.
Scroll to top icon