ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.12.2016 | 15:42

Αυτη ειμαι

Δεν μου αρεσει να παιρνω την ευθυνη οταν απορριπτω καποιον.Παντα παιρνω κατι αρνητικο του αλλου και τον μειωνω και αλλο για να καταλαβει οτι αυτος φταει που δεν μου αρεσει και να μην μου ζητησει να με ξανα δει.Θελω να τον απορριπτω έμμεσα και οχι αμεσα.Πχ αν μου πει οτι ανεργος και ψαχνει καθε μερα για δουλεια θα του πω οτι ειναι απαισιοδοξος γι αυτο δεν βρισκει και οτι πραγματικα δεν θελει να βρει δουλεια και διαφορα τετοια.Δεν ειναι κακο καποιος να ειναι ανεργος αλλα το χρησιμοποιω σαν δικαιολογια για να καταλάβει οτι δεν μου αρεσει.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω για εσάς,αλλα εγώ πραγματικά τρομαζω όταν συνειδητοποιώντας πως τέτοιες κακιασμενες συμπεριφορές κυκλοφορούν και ψάχνουν αποδεκτή.κριμα που μερικές φορές το μέσα μας δεν είναι πεντακάθαρα γραμμένο στο κούτελο μας.
Εδώ δεν πήρες τίποτα αρνητικό αλλά μια αρνητική κατάσταση για να μειώσεις έναν άνθρωπο σε ένα σημείο που δεν σου πέφτει καν λόγος. Πάντως η τακτική σου είναι πετυχημένη: εμένα ήδη μου προκαλείς έντονη αποστροφή.
Scroll to top icon