Στα χέρια της αστυνομίας ύποπτος για την σοκαριστική επίθεση σε γυναίκα στο μετρό του Βερολίνου

Στα χέρια της αστυνομίας ύποπτος για την σοκαριστική επίθεση σε γυναίκα στο μετρό του Βερολίνου Facebook Twitter
16

Ένας νεαρός άνδρας έχει συλληφθεί και ανακρίνεται για την τρομακτική επίθεση σε μια γυναίκα στον σταθμό του μετρό στο Βερολίνο.

Η αστυνομία εντόπισε τον φερόμενο ως δράστη χάρη στο κίνητρο για μαρτυρίες που έδωσαν οι αμοιβές που προσέφεραν δύο πολίτες. Σύμφωνα με την Daily Mail o ένας είναι σωματοφύλακας διασημοτήτων που προσέφερε 2000 ευρώ σε οποίον έδινε πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψη του δράστη και ο άλλος είναι επιχειρηματίας από τη Γερμανία ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος από το βίντεο.

Το περιστατικό που συνέβη τον Οκτώβριο δημοσιοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τις γερμανικές αρχές καθώς δεν είχε εντοπιστεί ο δράστης, αλλά ούτε και κάποιος από τους υπόλοιπους νεαρούς που στο βίντεο φαίνεται να αποτελούν τη συντροφιά του.

Ακόμη δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για τα στοιχεία του συλληφθέντα και τη ακριβή ανάμειξή του στην υπόθεση που σόκαρε όλη τη Γερμανία και έγινε είδηση σε πολλά διεθνή μίντια.

16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM
«Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Διεθνή / «Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Το «No Mercy» δίνει στους παίκτες τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που βιάζει, βασανίζει και σκοτώνει γυναίκες, ανάμεσά τους και συγγενικά πρόσωπα, παρουσιάζοντας τις ενέργειες αυτές ως «τιμωρία»
LIFO NEWSROOM