ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.12.2016 | 04:25

Ζωη χωρις ενδιαφεροντα

Καλησπερα . Ειμαι 25 χρόνων και εχω περιπου 8χρονια σχεση .Το τελευταιο χρονο ζουμε μαζι με την κοπελα μου. Απο παλια απ οταν ξεκινησε η σχεση εχω κοψει ολες τις παρεες που ειχα, το ιδιο και εκεινη, με αποτελεσμα τωρα πολυ απλα να μην κανουμε απολυτως τιποτα στην καθημερινη μας ζωη εκτος απ της δουλειες που εχουμε για να μπορουμε να συντηριθουμε(εξοδα σπιτιου κλπ) . Εξοδους σαν ζευγαρι μετα την κατοίκιση μαζι τα χουμε διαγραψει...σχεδον ποτε δηλαδη.... κοινος απο μεριας μου δεν υπαρχει πλεον ενδιαφερον για τιποτα περαν της δουλειας που ειναι αναγκαιο... με την ιδια που καναμε και κουβεντα (μονολογος στην ουσια) δεν κατεληξε καπου γιατι πολυ απλα η ιδια δεν το πιστευει αυτο.της ειπα οτι βαρεθηκα και οτι πρεπει να κανουμε κατι να προσπαθησουμε για την σχεση μας...καποιο χομπι,κατι διαφορετικο απ οτι καναμε παλια κ κατι κανουργιο που να μην το χουμε ξανακανει...η απαντηση ηταν μονο ναι ναι αλλα ποτε δεν γινεται τιποτα... οταν προτεινω να βγουμε εστω για καφε η για περπατημα βολτα ειναι κατηγοριματικη...δεν ξερω τι να κανω ..ουτε φιλοι υπαρχουν ουτε τιποτα...απλα ξυπναω και περιμενω να περασει η μερα χωρις να κανω και κατι πρακτικο μεχρι να ερθει το βραδυ για να κοιμηθω παλι... μπορει να ειναι και καταθληψη η κατι αλλο που δεν το ξερω... μπορει να μου πειτε οτι ρε φιλε γιατι τα ριχνεις στην σχεση σου και δεν προσπαθεις να κανεις και εσυ κατι για τα ενδιαφεροντα σου πχ να πας γυμναστήριο η εστο κατι αλλο για να περναει ευχαριστα η ωρα σου ? απλα θα σας πω οτι δεν εχω καθολου ορεξη για το τιποτα .... γιατι ειμαι στο 0 , δεν εχω κινητρο να το κανω ουτε παρεα... για να πω οτι δεν θα παω μονος....Εβγαλα καποια λιγα πραγματα που με καινε απο μεσα μου γιατι ειλικρινα δεν ξερω και που αλλου θα μπορουσα να τα πω...ευχαριστω σε οσους το διαβασουν και ευχομαι οτι καλυτερο στην ζωη σας .
3
 
 
 
 
σχόλια
Χρειάζεστε απλά ένα refresh στη σχέση σας και το κλειδί για όλα είναι η επικοινωνία. Από τη στιγμή που είστε τόσα χρόνια μαζί δηλώνει θετικά την αμοιβαία αγάπη και αφοσίωση. Απλώς όταν επέρχεται η ρουτίνα και η ίδια κθημερινότητα, το πως να ανταπεξέλθει κανείς στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, έρχεται και η κούραση. Από τη φύση του ο άνθρωπος δεν ευχαριστιέται με τίποτα, είτε έχει σχέση είτε όχι. Πάντα θα ανακαλύπτει καινούργια πράματα ( δεν αναφέρομαι σε αναζήτηση καινούργιου συντρόφου) που για λίγο θα τον ευχαριστούν και πάλι θα βαριέται.
Μηπως είναι τα επτά χρόνια φαγούρας;εκεί που ολα τα ζευγάρια πάνω κάτω περνάνε ένα τέλμα;να πάτε μαζί για κολύμβηση;είναι ευχάριστη γυμναστική,εφόσον το γυμναστήριο δεν την συγκίνησε;το περπάτημα οταν έχει κρύο που να το κανείς;να πάτε σε σχολή χορού να μάθετε λάτιν;να πάτε σε κάποιο πολιτιστικό κέντρο να μάθετε παραδοσιακούς χορούς;κάνουν παρουσιάσεις και στο εξωτερικό,δηλαδή ταξίδια!!καντε και κοντινές αποδράσεις αν μπορείτε!!εχει αγροικίες όπου μπορείς να κανείς βόλτα με τα άλογα!!θα την βρείτε την άκρη!!Αγαπη να υπάρχει!!
Αυτή η κατάσταση που περιγράφεις μοιάζει με τέλμα,κάτι που δεν αρμόζει σε έναν νέο 25 χρονών.Δε ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω από όλα αυτά που γράφεις,το ότι η συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού είναι ουσιαστικά όπως λες μονόλογος από την πλευρά σου,το ότι η κοπέλα σου εθελοτυφλεί και δε θέλει να δεχτεί ότι έχετε βουλιάξει στη ρουτίνα,το ότι έχετε -πολύ κακώς- κόψει επαφές με φίλους??Πραγματικά έτσι όπως τα περιγράφεις είναι σαν να ζείτε για να δουλεύετε και όχι να δουλεύετε για να ζείτε..προσπάθησε να δικτυωθείς σιγά σιγά με κόσμο,είτε μέσω της δουλειάς σου είτε μέσω γνωστών/συγγενών,οργανώσου να ξεκινήσεις κάποια δραστηριότητα,πχ το γυμναστήριο που αναφέρεις..όσο για την σχέση πάντα υπάρχουν τρόποι να αναθερμανθεί αν υπάρχει θέληση (πχ ένα ταξιδάκι,εκπλήξεις) ωστόσο κάτι τέτοιο απλά θα έδινε μια προσωρινή "ανάσα" στη σχέση,το θέμα όμως είναι πιο βαθύ και έχει να κάνει με το ότι τόσα χρόνια περιστρέφεται η ζωή του ενός αποκλειστικά γύρω από τον άλλον.
Scroll to top icon