ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.12.2016 | 18:54

Ιστορία από το στρατό

Στην επιστασία που ήμουν είχαμε στην αρμοδιότητά μας τα καύσιμα του στρατοπέδου και εκεί είχαμε ενα μικρο σπιτάκι,το οποίο είχε όλα τα κομφόρ τηλεόραση (με πρόβλημα στο power εσβηνε συνέχεια) και playstasion Είχαμε ένα παιχνίδι από το οποίο δεν μπορούσαμε να περάσουμε ένα σημείο και παιδευόμασταν μέρες.Έτυχε και είχα σκοπιά πάνω σε ένα λόφο που σε απόσταση 50-60 μέτρων από αυτήν ήταν το περιβόητο σπιτάκι με το playstasion.Καλοκαίρι νούμερο 21:00-0:00 με πολλά κουνούπια και εμένα αφού είχα ξεχάσει να πάρω φιδάκι,να με έχουν καταφαει.Τότε ήρθε η ιδέα.Να πάω στο σπιτάκι να παίξω το παιχνίδι. Παίρνω όπλο γεμιστήρες για καλή μου τύχη και κατηφορίζω την πλαγιά.Αφού έφτασα μπήκα μέσα έκλεισα την πόρτα ανάβω την τηλεόραση (η οποία ηταν δίπλα στο παράθυρο)και μετά πήγα να ανάψω το PS.Ξαφνικά κάνει το γνωστό της πρόβλημα και σβήνει καθώς πάω να την ανάψω βλέπω φώτα αυτοκινήτου να μπαίνουν στα καύσιμα.Πέφτω κάτω και με την άκρη του ματιού μου παρατηρούσα το όχημα.Με θάμπωναν τα φώτα όμως και δεν μπορούσα να διακρίνω καλά μέχρι που πλησίασε αρκετά και κατάλαβα ότι ήταν τζιπ και μάλιστα του διοικητή καθώς ανέμιζε περήφανα η σημαία. Πέφτω κάτω και περιμένω Έρχεται το όχημα και κάθετε ακριβώς μπροστά από την πόρτα με αναμμένη μηχανή απλά περιμένοντας.Εγώ να έχω σκάσει απο αγωνία.Έκατσε εκεί κοντά στο πεντάλεπτο ευτυχώς περιμένοντας μέσα στο όχημα και μετά ξεκίνησε για το ΚΕΠ όπου είναι οι υπεύθυνοι για τις σκοπιές.Εγώ μπουχός να επιστρέψω στην σκοπιά μου όπως και κατάφερα σε χρόνο απίστευτο όπου μετά από ένα λεπτό μου ήρθε έφοδος κατ εντολή διοικητή γιατί πέρασε και έλειπε ο σκοπός.Εγώ απλά είπα ότι είχα πάει να κάνω την ανάγκη μου και απομακρύνθηκα ώστε να μην μυρίζει στην σκοπιά :DΚαι με πίστεψαν ;)
5
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι σίγουρος ότι ήσουν στο στρατό? Τηλεόραση,Playstation...μου ήρθε η ιδέα λέει να φύγω από τη σκοπιά να πάω να παίξω το παιχνίδι...το μόνο που έλειπε ήταν να μας έλεγε ότι το όνομα του διοικητή ήταν Κάκαλος και πως για έφοδο σου ήρθε ο Καραβανέας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon