ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.12.2016 | 10:13

ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Πόσο θα ήθελα αυτά τα Χριστούγεννα όλες οι κάνες των όπλων να σωπάσουν, οι πολεμοι να παψουν, όλοι οι άνθρωποι πότε να μην πεινάσουν, οι οικογένειες όλες να είναι ενωμένες και αγαπημενες, οι ασθένειες να εξαφανιστούν όλοι να είναι υγιείς, όλοι να βρουν τον άνθρωπο τους, να ζήσουν το όνειρο τους, τα χρήματα να μην έχουν αξια πια να είναι απλά χαρτιά απλά κέρματα όλοι να έχουν τα απαραίτητα για την ζωή και μετά με βάση τον κόπο που έχουν κατέθεσει να λαμβάνονουν περισσότερα προνόμια αλλά το ωράριο 8ωρο παρακαλώ και όλες τις Κυριακές ρεπό.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κάνε αυτά που θες για να σώσεις εσένα. Η ανθρωπότητα σαν σύνολο είναι χαμένη μάχη: κάποιοι θα υπάρχουν ικανοί για τις χειρότερες κτηνωδίες, αδιάφοροι στον πόνο του άλλου, ακόμη και χαρούμενοι. Πάντα θα υπάρχουν απελπισμένοι, θύματα και αριβίστες. Αλλά απ' όλα όσα είπες νομίζω ότι το χειρότερο είναι η εμπόλεμη ζώνη. Αλλά οι δικές σου ευχές και ο δικός μου προβληματισμός δεν φτάνουν απλά γενικά όσο περνάει ο καιρός η γνώμη μου για την ανθρωπότητα είναι ότι είναι χειραγωγίσιμη σε βαθμό αηδίας.
Scroll to top icon