ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.12.2016 | 15:45

ΨΩΡΙΑΣΗ

Πριν τρία-τέσσερα χρόνια άρχισα να βγάζω κάτι στο κεφάλι μου που τα εξινα και τα έκανα πληγές. Πήγα στον γιατρό και μου είπε πως είναι ψωρίαση, ένα αυτοάνοσο νόσημα που δημιουργεί μόνος του ο οργανισμός του είτε από το άγχος ή είναι κληρονομικό. Μέχρι τώρα έχει εξαπλωθεί και σε κάποια σημεία του σώματος που ευτυχώς δεν φαίνονται αλλά δεν έχει φύγει τελείως, όταν χρησιμοποιώ αυτά που μου έχει συστήσει ο τελευταίος γιατρός (έχω πάει σε 4) φεύγουν αλλά μετά από λίγο επιστρέφουν. Τώρα έχει επηρεάσει και τα νύχια μου και απλά βαρέθηκα να πάω ξανά στον γιατρό και να με εξετάζει πάλι και να μου δώσει αλλά φάρμακα. Ντρέπομαι κιόλας, βέβαια εκτός από την οικογένειά μου και το αγόρι μου δεν το ξέρουν άλλοι αλλά και πάλι ντρέπομαι όταν θα το συζητώ με τη μαμά μου και κάποιο από τα αδέρφια μου θα με κοροϊδέψει, ντρέπομαι όταν είμαι μόνη μου με το αγόρι μου και θα δει κάποιο από αυτά τα σημάδια! Από τη μία θέλω να πάω να κάνω ενέσεις για να φύγουν αλλά σκέφτομαι ότι λογικά θα περιέχουν κορτιζόνη,την οποία δεν θέλω να την πάρω γιατί έχει επιπτώσεις στον οργανισμό! Βαρέθηκα, είμαι 20 και νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου! Θελω απλά να να φύγουν!
1
 
 
 
 
σχόλια
Δοκίμασες πιο ήπια σαμπουάν;υπάρχει και μια εταιρία η φαίρω χαίρ!κάπως έτσι,την έχει χρησιμοποιήσει η μητέρα μου και είναι ευχαριστημενη για κάποιο άλλο πρόβλημα που είχε από τις βαφές μαλλιών!!
Scroll to top icon