ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.12.2016 | 14:07

18 χρονων

Γεια σας ειμαι σχεδον 18 χρονων και δεν εχω προχωρησει σεξουαλικα αλλα ουτε εχω κανει καποια σχεση. Μονο καποιες φασεις. Ειμαι μια κανονικη κοπελα με ομορφουτσικο προσωπο και ωραιο θηλυκο σωμα εξαιτιας οτι ημουν αθλητρια απο μικρη ηλικια. Δεν θα μπορουσε καποιος να μου δωσει τον τιτλο περιεργη σαν χαρακτηρα αλλα ισως απομακρη και κλειστη που οταν με γνωρισεις ειμαι πιο ευχαριστη. Ε λοιπον σας πληροφορω πως για να με πλησιασει καποιος στην ηλικια μου πρεπει να γυρισει ο κοσμος αναποδα. Αρκετοι μου εχουν πει και του αντιθετου φυλου πως ειμαι ομορφη και μια χαρα κοπελα. Αρχιζω και νιωθω αβολα που δεν εχω κανει ακομα σχεση. Βλεπω τους συνομηλικους μου να φλερταρουν, να βγαινουν ραντεβου, να κανουν σχεσεις και εγω στασιμη. Γνωριζω πως δεν πρεπει να μπαινω σε καλουπια αλλα σκεφτομαι πως ισως δεν παει κατι καλα με εμενα και πως θα αντιμετωπισει του χρονου ως φοιτητρια ( με το καλο;)) καποιος αν ακουσει πως δεν εχω εμπειρια.
2
 
 
 
 
σχόλια
'Αδικα ανησυχείς, έχεις χρόνο μπροστά σου να αναπτύξεις κάτι αν το θες. Δε νομίζω να σκεφτεί κανείς τίποτα το φοβερό και τρομερό, απλά θα υποθέσει οτι δεν έτυχε για διάφορους λόγους πχ δε βρέθηκε κάποιος να ταιριάξετε, δεν είχες χρόνο λόγω μαθημάτων κτλ.Μια ψυχή όμως μ'έβαλε να ρωτήσω τι είναι οι φάσεις. Μπας και εννοάτε λέει το old-time-classic χαμούρεμα??
Scroll to top icon