ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.12.2016 | 02:05

Διαπιστωση

Πάντα για κάποιον δε θα είμαστε αρκετοί.κΑπλά ποναει να μην είσαι αρκετή για κάποιον που εσύ τρελαίνεσαι..
11
 
 
 
 
σχόλια
Μακαρι να ταίριαζαν ολοι με όλους αλλα δεν γίνεται!Υπαρχει η ποικιλία,η διαφορετικότητα..Σαν ζευγάρια όμως δε γίνεται να ταιριάζουν δυο άνθρωποι;Μ αρέσει να υπάρχει ωραιο τελος!!Γιατι αλλιως πονάει πολυ!!Δε θελω να χωριζουν οι άνθρωποι!
Δεν τιθεται ζήτημα καταδικης φιλτατη, δεν μιλαμε για δικαστήριο εξάλλου εδώ. Προσωπικά εδω και πολύ καιρό δεν καταδικαζω κανέναν, απλά κανω μια πολύ απλή κίνηση:delete και καθενες το δρόμο του. Εξάλλου παρακαλωντας δεν γινεται προκοπή, ασχέτως αιτίου.
Ειχα κάποτε μια αγάπη,που την ζήλευαν θεοί κι άγγελοι!!Τωρα ξερω πλέον ουτε θέλει να με δει!!Ειχα κάποτε μια αγάπη που έσταζε φωτιά,χαρά και μελι!!Στο ποτήρι μου που πίνω ωχ!αμαν!!Στο μυαλό μου δυο λέξεις γυρνάν κι αν στο σπίτι σου από έξω με παν μη σκεφτείς να με μαζέψεις!!Σε λατρεύω!! Παντελης Παντελιδης!!
Φαντάζομαι οτι και εσύ κάποιος που λιώνει για πάρτυ σου , όλα τα καψουροτράγουδα σου χει αφιερώσει τύφλα στο μεθύσι σε κάποιο φέησμπουκ γουώλ , έχει δακρύσει για σένα , έχει ονειρευτεί και παρακαλέσει θεούς και δαιμόνους να γίνει αυτός που εσύ θα ερωτευόσουν , ξυπνάει και κοιμάτε με μονάχη φλόγα πια να του χει απομείνει στην καρδιά μια μικρή ελπίδα που καθε μερα αργοσβήνει πως ίσως θα γίνει και για αυτον τον θαύμα και θα σε έχει πλαί του να τον γλυκοκοιτάς ,να τον αγαπάς και να σε αγαπάει , και τριγύρω μια αδειανή ζωή που σε μετράει μονάχα απο το πορτοφόλι τα πτυχία και την οικονομική σου επιτυχία να κυλάει ,ανθρώποι με ψυχρα βλέμματα να τρέχουν πάνω κάτω σε μετρό λεωφορεία και πεζοδρόμια, ένας ασθενής κατάκοιτος να αγναντεύει στα τελευταία του απο την τζαμαρία του θαλάμου την βροχούλα σαν χαιδεύει τις πρωινές ηλιαχτίδες χειμωνιάτικα.Μα εσύ δεν σου αρέσουν τα μούτρα του.Δεν σου κάνει. Δεν τον γουστάρουν οι φίλες σου , η μάνα σου , είναι ασχημόπαιδο αυτός , αμόρφωτος, φτωχός..........Αν μη τι άλλο θα μπορούσε να είναι αυτός ,εσύ , εδώ και να γράφει την ίδια εξομολόγηση προς εσένα απο εκείνον. Ενα άρθρο που προσδιορίζει φύλο θα ήσαν και η μόνη διαφορά.
Scroll to top icon