ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.12.2016 | 18:38

5 ερωτήσεις?

1) είσαι ερωτευμενη με τον συζυγο?2) ανυπομονείς να τον συναντησεις?3)γιατι παντρευτηκες?4)δεν τον πειραζει που εισαι μονη σου εξω ως αργα? (καθαρα για επαγγελματικο λόγο)5) ποτε χωριζεις?εντος 5 λεπτων δεχτηκα και τις 5 από συνεργάτη μου που γνωριζω και με γνωριζει ελαχιστα, εάν υπηρχε η προφανης αυθόρμητη απάντηση στην πρωτη δεν θα υπηρχε η επομενη ερωτηση και ουτω καθ΄εξης. θεωρητικα θα επρεπε να εχω σηκωθει να φυγω ή να τον εχω βρισει, πρακτικα εμεινα στηλη αλατος, από το Σαββατοβραδο ψαχνω να βρω απαντησεις. σε τι? εχω βαλει ολα μου τα θελω σε ενα ψυγειο για να μην στεναχωρω οικογενειες, πεθερικα, αντρα, κοινωνία, και καποιος με 5 απλες ερωτησεις ανοιξε την πορτα του ψυγειου και μου ειπε 'κοιτα εισαι 30 και πρεπει να κοιτας τι θες και οχι τι πρεπει'σε λιγο θα πρεπει να κανω και παιδι γιατι θελουν ολοι οι απο πανω και πρεπει. πως γινεται επαγγελματικα να φυσάω ρε πουστη μου και στην προσωπικη μου ζωη να εχω βαλει ενα γαμημενο αυτοματο πιλοτο λες και εχω αλλες δεκα ζωες να ζησω? δεν εχω εναν ανθρωπο να συζητησω γιατι εχω παγιδευτει στην καθως πρέπει εικόνα της κεκτημενης τελειότητας της αγίας ελληνικης επαρχιακης οικογενειας. οι πιο δικοι μου ανθρωποι συγγενεις, φιλοι, κολλητοι με θεωρουν ευτυχισμενη , πιο φυσικη, πιο ωραια , πιο χαμογελαστη ,πιο ηρεμη νυφη δεν ειχαν ξαναδει σε γαμο ετσι λεγαν. Ο φωτογραφος και ο βιντεοσκοπιστης τα ιδια, μονο εγω ηξερα οτι την ωρα του μυστηριου σαν φαντασιωση , σαν προοικονομια πες, με εβλεπα να υπογραφω την αιτηση διαζυγιου.θα μου πεις πριν 2 μηνες παντρευτηκες γιατί παντρευτηκες ? γιατι? και τωρα τι?
7
 
 
 
 
σχόλια
Eνας ακυρος σε ρωτουσε τοσα προσωπικα πραγματα. Μαλιστα.Εσυ αφησες να σε επηρεασουν.Κοπελια, αν οντως δεν ηθελες τον γαμπρο δεν επρεπε να τον παντρευτεις. Γιατι το εκανες για να μην μεινεις στο ραφι, γιατι σε πιεζαν; Eλεος.Παρε την ζωη στα χερια σου οχι μονο για σενα αλλα και για τον συζυγο που ειναι αδικο αν εχει στο πλευρο του τετοια γυναικα.
Θα συμφωνήσω με trueblood. Ο συνεργάτης ήταν αγενής και κακώς πήρε/του δόθηκε το δικαίωμα να κάνει τέτοιες ερωτήσεις από τη στιγμή που γνωρίζεστε ελάχιστα. Πιθανώς να προσπαθούσε να φλερτάρει κιόλας με αυτό τον επιθετικό τρόπο κι εσύ μάσησες γιατί ίσως σου καλάρεσε.Αν δεν είχες ξαναπροβληματιστεί για το θέμα, άστο να πάει στο καλό. 'Ισως σου βγαίνει τώρα το άγχος, αφού στο γάμο σου ήσουν ήρεμη και συγκρατημένη. Καμιά φορά τρομάζουν οι αλλαγές και η ανάληψη περισσότερων ευθυνών, όταν τα συνειδητοποιούμε (κι όχι τη στιγμή που συμβαίνουν).Αν πάντα είχες στο πίσω μέρος του μυαλού σου τέτοιους προβληματισμούς, κακώς που δεν έχτισες σχέση, κυρίως με το σύντροφό σου, αλλά και με φίλους ή οικογένεια, ώστε να έχεις έναν άνθρωπο όπως λες να το συζητήσεις. Νομίζω μόνη σου εγκλωβίζεσαι, απόβαλλε το άγχος και ανοίξου λίγο, δεν ασχολούνται όλοι με το πώς να σε τυλίξουν σε μια ζωή που δε θες. Εσύ παίρνεις τις αποφάσεις.
Καλημερα κυρια μου,(αφου μπηκες σ αυτο το καλουπι)Πραγματικη εξομολογηση που δεν μπορεις να την πεις στην καθως πρεπει κοινωνια.Συμβαινει και αυτο κυνηγωντας την επαγγελματικη σου καθιερωση να χανεις το τραινο της προσωπικης σου ευτυχιας.Αρκετες φορες στη ζωη παρασυρομαστε σ ενα φαυλο κυκλο που δεν εχει σταματημο.Ολα αυτα τα εκανες για τους αλλους και ισως νομιζες οτι ανεβαινει και το δικο σου πρεστιζ.Γατα ο συνεργατης,δεν σου εκανε τυχαια τις ερωτησεις,ολα αυτα τα εκπεμπεις προς τα εξω.Αλλα νομιζω στην τελευταια σειρα εχεις σκιαγραφησει τις απαντησεις σου.Μαλλον το δυσκολο ειναι να τις βγαλεις στην καθωσπρεπει κοινωνια.Να σου πω να συζητησεις με τον αντρα σου?θα πεσει απο τα συννεφα.Παντως πρεπει να παρεις γρηγοα τις αποφασεις σου.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κάποιες φορές σε δένει η ζωή χειροπόδαρα και δεν παίρνεις χαμπάρι. τουχαχιστον σκέψου πως και να χωρίσεις, δε χάθηκε ο κόσμος. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
Εσάς που παντρεύεστε τον πρώτο τυχαίο επειδή σας πιέζουν οι γονείς σας, σε ποια ηλικία σταματήσατε να φοράτε πάνα; Ένα απλό γκάλοπ κάνω.Σώσε τη ζωή σου όσο προλαβαίνεις.
Μα τι φρικη ειναι αυτη που εφαγες με 5 ερωτησεις ενος συνεργατη???5 απαντησεις θα σου καθορισουν την υπολοιπη ζωη σου??? εγω θα ελεγα κανε οτι θελεις αλλα να το θες εσυ και οχι οι αλλοι...ακομα και οι απαντησεις που ψαχνεις να δωσεις απο το Σαββατο ειναι γιατι ενας τυχαιος σε ρωτησε 5 ερωτησεις με τυχαια σειρα....Προφανως και παντρευτηκες με τον ανθρωπο σου γιατι εσυ το ηθελες, κανε οτι σε ευχαριστει και ολους τους αλλους γραψ'τους μαζι με τις 5 ερωτησεις
Scroll to top icon