ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2016 | 15:09

Job problems

Αρχες 2016.. οντας φοιτητρια φιλολογιας 5ου ετους χρωστωντας 18 μαθηματα παιρνω αποφαση να τελειωσω το καλοκαιρι.. δηλαδη σε 2 εξαμηνα!! Σκεφτομουν τι θα κανω μετα, ημουν μεταξυ να φυγω εξωτερικο και να δοκιμασω την τυχη μου εκει η να κανω μεταπτυχιακο οπουδηποτε!! Γνωριζω το παρων αγορι μου , σχεση απο αποσταση! Τελειωνω το καλοκαιρι επιτυχως και ξεκιναω προσπαθειες για μεταπτυχιακο στην αθηνα για να ειμαστε κ μαζι!! Απετυχα.. δν ειχα κουραγιο! 4 μηνες που ειμαι αθηνα δουλευω σε ασχετες δουλειες!Βρισκομαι μπροστα σε προταση να παω αγγλια απο τους γονεις μου να κανω μαστερ αλλα θελει πολλα λεφτα! Ο δικος μου θελει κ αυτος να φυγει εχει άπταιστα αγγλικα κ προυπηρεσια οποτε δε θα δυσκολευτει! Εγωωω τωρα τι κανω;;; Θα με παρουν για μαστερ; θα το παρω; θα μπορω να δουλευω ταυτόχρονα; νιωθω Οτι περπαταω στα τυφλα!!!! Αν μπορούσα να βρω δουλεια ως εκπαιδευτικος η να βοηθαω παιδακια δε θα εκανα μαστερ αλλα ως αποφοιτη ελληνικου ΑΕΙ ειναι πιο δυσκολο!! Δωστε οι του εξωτερικού τα φωτα σας!!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Για να σε δεχτούν σε ένα καλό μεταπτυχιακό στο εξωτερικό εκτός από το χρηματικό αντίτιμο πρέπει να έχεις κι ένα αξιοπρεπές μεταπτυχιακό: ένα καλό βαθμό πτυχίου, κάποια χρόνια προϋπηρεσία, επίπεδο αγγλικών συνήθως αντίστοιχο Β2/C2 και ανάλογα με το πρόγραμμα ενδεχομένως και κάποια παραπάνω εξειδίκευση/μετεκπαίδευση κτλ.Αν σκοπεύεις να πιάσεις αμέσως δουλειά με το που θα πας Αγγλία έχε στο μυαλό σου πως το πιθανότερο είναι να βρεις θέση σε κάποιον τομέα άσχετο με την εκπαίδευση (και πάλι ποτέ δεν ξέρεις).Τώρα για να βοηθάς παιδάκια από τη στιγμή που δεν είσαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας, ουτε βοηθητικό προσωπικό πρέπει να ψάξεις τα επαγγελματικά σου δικαιώματα.
Και μένα η πρώτη μου σκέψη αυτή ήταν, αλλά επειδή μ' αρέσει να διασταυρώνω τα λεγόμενα μου (και τα γραφομενά μου) με μια αναζήτηση έμαθα πως η νέα τάση είναι το "όντας" να θεωρείται άκλιτη μετοχή ενεργητικού ενεστώτα και όχι κλιτή μετοχή της αρχαίας.
Στο εξωτερικο δεν ειμαι, αλλα προτεινω πρωτα να περιμενεις να σε δεχτουν και αν σε δεχτουν τοτε να οργανωθειτε με τον φιλο σου και να πατε.Αν παλι δεν σε δεχτουν, στειλε βιογραφικα οπου μπορεις, κανε ιδιαιτερα αμα θες. Ακομη ξαναπροσπαθησε για καποιο μεταπτυχιακο εντος Ελλαδας.Οτι και να γινει, προσπαθησε να μην αγχωνεσαι και ολα καλα θα πανε.
Scroll to top icon